Kedves Egyesületek,

A 2020-ban kezdődő Covid-19 járvány az egész világot kihívások elé állította, és életünk számos területén tapasztalhattuk negatív hatásait. A személyes érintettségeken felül a sportszervezetek és egyesületek is nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, ahonnan a talpra állás kitartó, kemény munkát és sok segítséget igényel. Egyes amatőr úszóiskoláknak akár 9 hónapra is be kellett zárniuk, így jelentős anyagi bevétel nélkül maradtak.

A Procter&Gamble elkötelezett a sport és azon belül is a gyermeksport támogatása iránt, és kiemelt olimpiai partnerként különösen fontosnak tartja a nehéz helyzetbe került egyesületek és úszóiskolák támogatását, ezért most országos programot indít a megsegítésükre.

Jelen megkeresésünkkel szeretnénk felhívni figyelmüket a július 12-én induló kampányunkra, amelynek keretében a Rossmann üzletekben és Online Drogériában bármilyen P&G termék megvásárlása hozzájárul a helyi úszás oktatással foglalkozó szervezetek támogatásához

www.pguszas.hu weboldalon várjuk azon úszóiskolák, klubok és egyesületek online jelentkezését 2021.08.08. vasárnapig:

* amelyeknek 2020. március 1. óta a mai napig minimum 6 hónapig jövedelem nélkül kellett zárva tartaniuk, és ezt igazolni tudják (további részletek igazolásra a honlapon)

* ahol 2020 március 1-jét megelőző 6 hónapban hetente legalább 30 gyermek számára tartott úszó oktatást (további részletek igazolásra a honlapon)

* amely úszóklubok, egyesületek legkésőbb 2019. január 1-jén megalakultak

* amelyek a program beharangozó facebook posztját az úszóiskolájuk FB csoportjában a Procter and Gamble Magyarország facebook oldaláról (www.facebook.com/ProcterandGambleMagyarorszag) megosztották, (megjelenése: július 11-én) és a posztjukba beleírták mire tudnák felhasználni az anyagi támogatást.

A nyertesek számára a támogatásból befolyó összeg uszodai létesítmény bérlésére és az oktatáshoz szükséges úszófelszerelés (például deszkák, úszórúd stb.) biztosítására fordítható. Jelentkezéshez és bővebb információkért látogasson el a www.pguszas.hu oldalra! A kritériumoknak megfelelő jelentkezők között közjegyző jelenlétében 2021. augusztus 27-én sorsoljuk ki azt a 6 nyertes úszóiskolát, akik között elosztásra kerül az adomány.

Használjuk jóra a közösség erejét, hogy még többen értesüljenek a jelentkezésről és a támogatási programról! Ossza meg a kampány hírét közösségével, ezzel hozzájárulva a további úszóiskolák eléréséhez, akik számára az adomány akár a fennmaradást is jelentheti! Emellett a program hírének terjesztésével segíthet felhívni a figyelmet a járvány miatt nehéz helyzetbe került úszóiskolák problémájára, így esélyt adva másoknak, hogy segítsenek és aktívan felkarolják az ügyet. Minden egyes P&G termék vásárlása hozzájárul az adomány összegének növekedéséhez!

Július 28-tól újabb programot indítunk, amelynek keretében bármilyen P&G márka megvásárlásával a para-úszókat oktató úszóiskolákat támogathatják a vásárlók a Tesco üzletekben és online. Ennek a programnak a részletei a www.pgparauszas.hu oldalon július 28-tól lesznek elérhetőek.

 

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel,

Procter&Gamble Magyarország

Hasonló bejegyzések