Partnerek

Olimpiai támogatók

Az Arena az elmúlt több mint 40 évben verseny, edzés és szabadidős úszódresszekkel és kiegészítőkkel látta el a világ legjobb úszóit és a vizes sportok szerelmeseit. Tette mindezt az elmélyült szakmai kutatások, technikai ismeretek és a minőség iránti hajthatatlan elkötelezettség jegyében.
A céget 1973-ban alapította a sportrajongó vállalkozó és sport szponzoráció úttörője Horst Dassler. Az Arena volt az első úszódresszeket gyártó cég, ami textil és folyadékdinamikai kutatásokba kezdett annak érdekében, hogy kifejlessze a leggyorsabb, legkönnyebb, legsimább és legtartósabb termékeket verseny- és hobbiúszók számára. Ez egy olyan hozzáállás, ami egész története során megkülönböztette a céget másoktól, s ami a továbbiakban is a trendek meghatározójaként szabja meg napjaink sztenderdjeit. Az Arena együttműködése a World Aquatics-el (Nemzetközi Úszószövetség) hivatalos szponzori és technikai partneri funkcióban üzemel és kiterjed a szervezet összes fő eseményére, beleértve a hosszú és rövidpályás világbajnokságokat, junior világbajnokságokat és a masters (senior kategóriájú) versenyeket. Mindezeken felül az Arena az exkluzív úszó- és sportszer, úszó kiegészítő és edzés segédeszköz beszállítója minden az eseményeken érintett tisztviselőnek, személyzetnek és önkéntesnek. A cég technikai szponzora és hivatalos beszállítója számos úszószövetségnek beleértve a következő országokat: Egyesült Államok, Hollandia, Olaszország, Oroszország, Magyarország, Lengyelország, Svédország, Horvátország, Norvégia, Dél-Afrika, Új-Zéland, Ukrajna, Románia, Csehország és Észtország. Napjainkban az Arena márka a föld 120 országában érhető el. A cégnek közvetlen képviselete (teljes tulajdonban lévő leányvállalatok útján) van Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában és az Egyesült Államokban, valamint 35 képesített üzleti partnere több mint 100 országban. A Japánban található Descente Csoport képviseli és igazgatja a márkával kapcsolatos ügyeket a Távol-Kelet 11 országában.

európa-bajnoki támogatók

Országos bajnoki támogatók és Hivatalos MÚSZ beszállítók

A Danubius Hotels Group magyarországi és közép-európai CITY és SPA szállodái között a városi utazók és a gyógyászati kezeléssel egybekötött pihenésre vágyók egyaránt megtalálhatják a tökéletes pihenés helyszínét.

Vendégeink három-, négy- és ötcsillagos hotelek közül választhatnak széles kínálatunkban Budapesten, Győrben és Pécsett, valamint Balatonfüreden, Hévízen, Sárváron és Bükön.

Azért lehetünk a világ élvonalbeli üzleti tanácsadó vállalatainak egyike, mert 1854 óta gyűjtjük mindazt a tapasztalatot, tudást, amiért a fontos problémáik megoldását ránk bízhatják ügyfeleink.

 

A PwC a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó vállalata. Az 1989-ben alapított magyarországi PwC több mint 800 szakértőt foglalkoztat Budapesten és Győrben. Egy egyre összetettebb világban az a küldetésünk, hogy segítsük annak szereplőit alkalmazkodni és fejlődni, valamint képessé válni arra, hogy a helyi közösségek és a társadalom hasznára válhassanak; legyen szó adó- vagy gazdasági rendszerről, tőkepiacokról, bármiről, amiben az üzleti világ és a társadalom él. Abban segítjük ügyfeleinket, hogy jól tájékozottan hozzanak döntéseket és minél hatékonyabban működjenek. Közös értékeink határozzák meg, hogyan dolgozunk egymással és partnereinkkel, hogyan nyújtunk tájékoztatást arról, amit teszünk, és hogyan vállalunk felelősséget megoldásainkért. Hiszünk abban, hogy a közös munka, a törődés, az önazonos tettek, az innovatív megközelítések, és az, hogy minden esetben egyedülálló megoldásra törekszünk, hozzájárul ahhoz, hogy bizalmat építsünk a társadalomban és fontos problémákra találjunk választ.
A Malmsten küldetése, hogy partnereiknek minden segítséget megadjanak, hogy gyönyörű, rentábilis és magas minőségi vízi központokat létesítsenek.
A Malmsten küldetése, hogy partnereiknek minden segítséget megadjanak, hogy gyönyörű, rentábilis és magas minőségi vízi központokat létesítsenek. A széles termékpaletta magában foglalja az úszó és nyíltvízi úszás pályaelválasztóit, a vízilabda pályaterületének sávjait, a vízilabda kapukat, a bírók kifutó dobogórészének kialakítását, a vízilabda gyűrűjét és számos más kiegészítőt. A Competitor-t (angolul versenyző), a világszintű úszó pályaelválasztó sávot, a cég legfontosabb export termékét 7 Olimpiai Játékok során, valamint számos Európa és Világbajnokság alkalmával használták. A cég azon képessége, hogy a legmagasabb minőségű versenyeszközöket szolgáltatja arra sarkalta a World Aquatics, vagyis a Nemzetközi Úszó Szövetséget, hogy a Malmsten-t Hivatalos World Aquatics beszállítónak válassza.
A vitaminvíz nem víz, de nem is átlagos üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal.

 

A Viwa Vitaminwater termékek többsége csökkentett energiatartalommal, steviával és gyümölcscukorral (fruktóz) édesítve készülnek, de a C-1000 ZERO már fruktózt sem tartalmaz, így 0 kcal található benne. A 6 különböző ízben és összetételben elérhető, különböző funkciójú VIWA vitaminvizek hozzájárulnak a szervezet napi vitamin- és ásványi anyag szükségletének kielégítéséhez, miközben gondoskodnak a megfelelő folyadékpótlásról is, ráadásul a finom, nem túl édes gyümölcsös ízükkel tökéletes egészséges szomjoltók.