A Magyar Edzők Társaságával (MET) kötött együttműködés keretében mind az úszó oktatók mind az úszóedzők részt vehetnek és kreditpontot szerezhetnek az általunk is meghirdetett MET-MÚSZ konferenciákon. Így növeljük a megszerezhető kreditpontok lehetőségét.

Fontos információ, hogy csak azoknak a MET konferenciáknak tudjuk elfogadni a kreditpontjait, amelyeket a MÚSZ a honlapján is meghirdet. A csak a MET által meghirdetett események is látogathatóak, de kredit nem jár érte. Ez alól kivétel a KEP, GEREVICH, UP edzők.

Akik még nem regisztráltak és szeretnének részt venni a MET-MÚSZ közös konferenciáján, peter.szajer@musz.hu és balazs.zambo@musz.hu e-mail címen tudják jelezni szándékukat.  A MET regisztráció után, amelyet mi küldünk ki, lehet a soron következő eseményre jelentkezni. NAGYON fontos, hogy csak azokat tudjuk majd nyomon követni, akik az általunk küldött, és e-mailben kapott linken regisztrálnak be.

A MET-MÚSZ konferenciák ZOOM-on keresztül történnek ÉLŐ-ben, tehát nem felvételről. A konferenciákhoz tartozó teszteket, Google Drive formájában küldjük ki ahogy eddig is, és a megadott időpontig lehet kitölteni őket, a kreditek megszerzéséhez. A krediteket a saját rendszerünkben vezetjük tovább.

 


 

Soron következő webkonferencia:

MET-MÚSZ Országos Edzői Webkonferencia

 

Fiatal sportolók ízületi és izomrendszerének felkészítése az élsport terhelésére 2021.11.23. 10:00 ZOOM élő. (5 kredit)

 

10:00- 10:50 Fiatal sportolók ízületi és izomrendszerének megalapozása, fejlesztése:

-Dr. Vizi András gyermektraumatológus

 

10:50- 12:00 A fiatal sportolók ízületi és izomrendszere felkészítésének gyakorlatai:

-Ágó Renáta női vízilabda válogatott erőnléti edzője

 

Eseményre jelentkezés: 2021. november 22. 12 óra vagy a létszám beteltéig

Tesztírás: 2021. november 26. 20:00-ig

Az élő, online konferencia Zoom alkalmazásra való belépési linkjét változatlanul aznap reggel küldjük ki minden jelentkező számára az e-mail címre.

A részvételért a konferenciát követően, kreditszerző kérdéssor kitöltése után 5 kreditpontot írunk jóvá.

Kreditszerző kérdéssort csak azoknak tudunk küldeni, akik a rendszerben szereplő email címmel jelentkeztek be!

 


 

2021-ben a fent említett konferencián kívül, még egy MET-MÚSZ konferencia kerül meghirdetésre melynek időpontja és témája:

2021. december 07.  – A nevelőedzők szerepe, a nem elitképző utánpótlás-nevelés megbecsülése

 

 

Hasonló bejegyzések