November 11 és 14 között, csütörtöktől vasárnapig, Kaposvár ad otthont a XVII. Rövidpályás Országos Bajnokságnak. A négy napos verseny a Csik Ferenc versenyuszodában kerül megrendezésre, ahol az előfutamok mindennap 9:30-tól, a döntők – csütörtöktől szombatig –  este 18:00 órától, vasárnap pedig délután 17:00 órától startolnak. Az ob délutáni döntőit az M4 Sport élőben közvetíti, a délelőtti előfutamokat pedig a MÚSZ YouTube csatornáján lehet majd élőben követni.

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a verseny során – a Semmelweis Egyetemmel együttműködésben – szigorú COVID protokoll lép életbe az uszoda teljes területén – a szabályok, valamint a szűrési menetrend az alábbi linken olvasható:

COVID19 ELŐÍRÁSOK, SZABÁLYOK – RÖVIDPÁLYÁS OB 2021. – ide kattintva elérhető!!

A közönség számára az esemény védettségi igazolvánnyal látogatható, a rendezvény során végig kötelező a maszkhasználat!

A csapatok csak a számukra előre kijelölt helyen tartózkodhatnak a lelátón, a maszkviselés és távolságtartás szabályait szigorúan betartva. A maszkviselés a létesítmény egész területén mindenhol, mindenkinek kötelező, kivétel azon sportolók esetében, akik a bemelegítés, a verseny, vagy a levezetés során a vízben tartózkodnak. (így a medencetérben a szárazföldi bemelegítés során, a call room, a lelátó, az öltöző, valamint minden közös használatú helyiségben is kötelező a maszk használat!)

PERCPROGRAM – ide kattintva elérhető

CSAPATVEZETŐI TÁJÉKOZTATÓ – ide kattintva elérhető

EREDMÉNYEK, RAJTLISTA, VERSENYINFORMÁCIÓK – ide kattintva elérhetők

JEGYZŐKÖNYV ide kattintva letölthető

 

[3d-flip-book mode=”fullscreen” id=”21688″][/3d-flip-book]

Hasonló bejegyzések