[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az idei világeseményeken rengeteg emlékezetes pillanat történt, de vajon melyik a legjobb közülük? Mondd meg te!

 

200m férfi pillangó Budapesten, Milák Kristóf világcsúcsával? Esetleg a Lupa-tavon a nyíltvízi váltó ezüstérme és a szurkolás? Talán Rómában, a 200 m férfi pillangó eredményhirdetése, amikor Milák Kristóf felhívta maga mellé Márton Richárdot, és együtt hallgatták a magyar himnuszt? Szavazz az év sportpillanatára! A győztes eseményt a Magyar Úszó Szövetség az évzáró gáláján díjazza, november 25-én.

A szavazás november 23-án, éjfélkor zárul!

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Milák Kristóf 200m pillangón elért világcsúcsa Budapesten[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/NwD6G8bpR-0″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Nyíltvízi váltó világbajnoki ezüstérem Lupa-tó[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/tKBcs0hNAH0″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Milák Kristóf felhívja a Európa-bajnoki dobogó tetejére Márton Richárdot a 200m pillangó eredményhirdetésén Rómában[/vc_column_text][vc_single_image image=”24547″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][yop_poll id=”3″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hasonló bejegyzések