Június 1 és 4 között Kaposvár ad otthont az XCIV. Ifjúsági Országos Bajnokságnak, ahol az ifi korosztály legjobbjai ugranak vízbe. A négy napos verseny délelőtti és délutáni programját élőben, a Magyar Úszó Szövetség YouTube csatornáján lehet majd követni. Az eredmények pedig a live.musz.hu weboldalra kerülnek fel. Az előfutamok 9:00 órától, a döntők 17:00 órától rajtolnak.

 

RAJTLISTA, EREDMÉNYEK ide kattintva elérhetők

CSAPATVEZETŐI TÁJÉKOZTATÓ ide kattintva elérhető

 


 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

FONTOS
A benevezett versenyzők versenyzési engedélyének érvényességét, a nevezést követően a MÚSZ ellenőrzi. A lejárt engedélyeket meghosszabbítja. Az ezzel kapcsolatos költségek számlázásra kerülnek, a számlákat átutalással kérjük kiegyenlíteni. A bajnoki versenyeken ugyanazon a versenynapon a nevező sportszervezet nevében kizárólag egy személy jogosult intézkedésre (csapatvezető).

Csapatvezető felelőssége
Nevezési díj fizetésére kizárólag átutalással van lehetőség. A nevezési díjat legkésőbb 2022. május 31. 14.00 óráig kell átutalni.
A nevezési díj megfizetése a szervező Kaposvári Sportközpont és Sportiskola által kiállított és email-ban megküldött számlája alapján történik. A nevezések lezárása után elkészült lista alapján kerül sor a számlakiállításra. Kérjük azokat az egyesületeket, akiknek a sportolója jelenleg átigazolás alatt áll (a nevezést az átadó egyesület adta le, de a nevezési díjat már az átvevő egyesület vagy más fizeti), hogy ezt jelezze a szervező felé a boroczi.zoltan@kapos-sport.hu email címen a mai napon (05.30) 14 óráig. A számlák ezen időpont után kerülnek majd kiküldésre.
Az átutalás kifizetéséről szóló bizonylat bemutatása kötelező!

Számlaszám
A nevezési díjakat a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola részére kell utalni!
Kaposvári Sportközpont és Sportiskola
bankszámlaszám: 11743002-15398350
adószám:15398350-2-14

Nevezés, regisztráció
A nevezési díjak helyszíni befizetésére nincs lehetőség!
A benevezett versenyzők igazolására szolgáló érvényes kék könyvek bemutatása a versenybíróságnak, verseny első napján, legkésőbb 1 órával a verseny kezdete előtt.
A rajthoz álló versenyzők egyesületük formaruháját viseljék. Magyar egyesületet képviselő versenyző nem indulhat más ország zászlóját, feliratát tartalmazó felszerelésben.
A joghatályos WADA Kódexben foglaltak betartásáért.
EDZŐI regisztráció: 2022. május 31., 12.00 óráig kérjük a richard.virovecz@gmail.com címre elküldeni a bajnokságon résztvevő edzők nevét egyesületenként.

Visszalépés
Előfutamok: a visszalépés díjmentesen megtehető, bejelentés nem szükséges.
Döntők: Visszalépés a délutáni döntőkből a versenyszám befejezését követően legkésőbb 30 percig díjmentesen lehetséges. A visszalépést a csapatvezető köteles a versenybíróság titkárának írásban bejelenteni, az erre vonatkozó nyomtatványon. Szóbeli, telefonon keresztül történt bejelentéseket a versenybíróság nem fogadja el. Költsége: Térítésmentes
Egészségügyi okok miatt: Bármikor lehetséges. A versenyorvos igazolásának bemutatásával.
Versenybíróság elnöke: Sass Katalin
A határidőn túli visszalépések díjkötelesek (kivéve az egészségügyi ok miatt, ekkor viszont a versenyző az adott versenynapon egyéb versenyszámokban sem állhat rajthoz).
A verseny előtti visszalépésekre 2022. május 31. 12:00 óráig van lehetőség, melyet a peter.szajer@musz.hu és a viktor@carrot.hu email címre kell elküldeni.

Medence használat
A helyi szervezők 2022. május 31-én (kedden) 16.00-tól 19.00-ig biztosítják az uszoda használatát edzés és melegítés céljából. A többi napokon 7:30-tól lehet belépni az uszodába.
A 25 méteres medence a verseny ideje alatt melegítésre és levezetésre használható.

Beléptetés
– versenyzők, edzők: sportolói bejáratnál előzetes regisztrációt követően
– versenyzők, edzők részére akkreditációs kártya kerül kiosztásra – használata a belépéshez kötelező
– az uszoda területén papucs vagy váltócipő használata kötelező

Uszodai területek
– a versenymedence mellett a verseny ideje alatt az edzők csak az erre kijelölt területen tartózkodhatnak.
– a lelátó egy része (A-B-C-D-E szektor) és a bemelegítő medence körüli területek a csapatok elhelyezésére kijelölt terület.
– az F szektor a nézőknek kijelölt hely.

Minden egyéb információ a versenyről, illetve a részvételi feltételekről az Országos Bajnokságok 2022. évi versenykiírásában találhatók (www.musz.hu).

Mindenkinek sikeres versenyzést kívánunk!

Szervező bizottság