Az idei, 2021-es Serdülő Országos Bajnokságnak a Debreceni Városi Sportuszoda adott otthont július 28 és 31 között. A négynapos versenyen az eredményhirdetések miatt változott a percprogram!

 

2021. ÉVI VERSENYKIÍRÁS ÉS VERSENYSZABÁLYZAT ide kattintva elérhető

SERDÜLŐ OB JEGYZŐKÖNYV – ide kattintva elérhető

SERDÜLŐ OB PONTVERSENY – ide kattintva elérhető

ÖSSZESÍTETT OB PONTVERSENY (részeredmény 2021 augusztus) ide kattintva elérhető

 


 

ELŐZETES RAJTLISTA ide kattintva elérhető

VÉGLEGES RAJTLISTA ide kattintva elérhető

PERCPROGRAM ide kattintva elérhető

EREDMÉNYEK ide kattintva elérhetőek

4. NAP DÉLELŐTT – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

4.NAP DÉLUTÁN – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

3. NAP DÉLELŐTT – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

3. NAP DÉLUTÁN – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

2. NAP DÉLELŐTT – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

2. NAP DÉLUTÁN – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

1.NAP DÉLELŐTT – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

1.NAP DÉLUTÁN – ONLINE KÖZVETÍTÉS – ide kattintva elérhető

 

INFORMÁCIÓK:

Szülők és hozzátartozók beléptetése az I. emeleten történik, az oldalsó lépcsőn megközelítve. Napijegy 600 Ft, mely magába foglalja az aznapi délelőtti és délutáni versenyek megtekintését. Belépéskor kérjük a védettségi igazolvány bemutatását. A jegypénztár a földszinten a külső lépcső mellett található, bent az uszodában jegy vásárlásra nincs lehetőség. A medencetérbe és az öltözői folyosóra a szülők, hozzátartozók nem léphetnek be!

Edzők és versenyzők beléptetése a földszinti főbejáraton történik. Kérjük az egyesületeket, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében küldjék el a csapatokat kísérő edzők nevét legkésőbb 2021. 07. 27. 12.00 óráig a fazekasmoni33@gmail.com címre.

07. 27-én, kedden, 16.00-18.00-ig a Debreceni Sportuszodában edzés lehetőséget biztosítunk a résztvevő csapatoknak. Ez idő alatt lehetőség van a kékkönyvek bemutatására és az akkreditációk átvételére.

Szeretnénk felhívni az edzők figyelmét, hogy a döntők percprogramja az eredményhirdetésekkel módosul! Kérjük, hogy az érintett versenyzők időben jelenjenek meg a díjátadáson!

A nevezési díjak befizetésére átutalással 2021. 07. 27. 14.00-ig van lehetőség. Az utaláshoz a díjbekérőt a csapatok Orosz Nikolett kollégámtól tudják kérni az orosz.nikolett@debrecenisportcentrum.hu címen. Amennyiben az utalás nem érkezik határidőre, 2021. 07. 27-én, kedden, az edzésekkel egyidőben kp-s fizetésre korlátozottan lehetőséget biztosítunk az uszodában. Készpénzfizetési igényüket lehetőség szerint előre Orosz Nikolettnek jelezni szíveskedjenek.

A versenyt a Magyar Úszó Szövetség hivatalos YouTube csatornáján lehet majd élőben követni!

 

Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk!

Szervezők

Hasonló bejegyzések