Tisztelt Tagszervezeteink! A jelenlegi helyzetre való tekintettel a Licensz megszerzéséhez szükséges kreditek zavartalan biztosítása érdekében, – ahogy a korábbi tájékoztatóban már le volt írva – Webkonferenciákra állunk át. A Magyar Úszó Szövetség és az Edző Bizottság felajánlásának köszönhetően annyi szakmai interjút tudunk forgatni, amely három Országos Webkonferencia témáját kielégíti. Ennek köszönhetően, akik eddig nem vettek részt a konferenciáinkon, de most becsatlakoznak teljesíteni tudják a 2 év alatt kötelezően szerzendő 50 kreditet. A Magyar Úszó Szövetség másik felajánlásának köszönhetően a tagszervezeteinkben dolgozó edzők, és oktatók mindezt ingyen tehetik meg. A Webkonferenciák mindig regisztrációhoz kötöttek, a szakmai anyagok linkjeit e-mailen küldjük péntekenként, a szakmai anyagokhoz tartozó teszteket hétfőtől szerdáig lehet majd kitölteni. A Webkonferenciák, és a hozzá tartozó tesztek lezárása után, a videók elérhetők lesznek a MÚSZ Youtube csatornáján, de a honlapunk konferencia anyagainál is megtalálhatók lesznek.

 


 

Országos Úszó Edzői Webkonferencia II.

Időpont: 2020.07.31. péntek (ezen a napon küldjük el a konferencia videóanyagát linken, az online regisztrációkor megadott email címre – NAGYON FONTOS, HOGY A RÉSZTVEVŐK A REGISZTRÁCIÓKOR HELYESEN ADJÁK MEG EMAIL CÍMÜKET, KÉRJÜK, ERRE FOKOZOTTAN FIGYELJENEK ODA!

Regisztráció:  A linkre kattintva elérhető a regisztrációs űrlap, melyet a végén a „küldés” gombbal tud véglegesíteni!

https://forms.gle/13AnXFxaTdspcPoB9

Jelentkezési határidő: 2020.07.24. péntek 12:00 óra (a regisztrációról a visszaigazoló emailt a regisztrációs időszak lezárását követően  – 07.27-én hétfőig- küldjük ki a jelentkezőknek)

Részvételi díj: külsősöknek 8000 Ft., a MÚSZ tagszervezeteinek: INGYENES!

Fizetés: A fizetés banki előre utalással történik, melyhez a számlát legkésőbb július 28 -ig megküldjük az online regisztrációkor megadott email címre!

Fizetési határidő: 2020. július 30. csütörtök 12:00 óra

Megszerezhető kreditpont: 20 (amely a résztvevőknek a konferencia után emailben kiküldött online teszt sikeres kitöltését követően kerül jóváírásra, valamint, ha a részvételi díj átutalásra került – amennyiben a résztvevőnek díjfizetési kötelezettsége van)

Tesztírás: 2020. augusztus 3-5. (online tesztet küldünk a résztvevőknek a regisztrációkor megadott email címre)

Kontakt: Szájer Péter (peter.szajer@musz.hu)

 

A II. Webkonferencia részletes programja:

Országos Úszó Edzői webkonferencia II. 20 kredit

2020.07.31. Péntek

Név: Típus:
Dr. Sós Csaba Videó interjú: Szövetségi kapitányi visszatekintés, az úszósport aktuális kérdései. (MÚSZ)
Turi György Videó interjú: Feladásos rendszer és edzésrendszer, a KSC Úszó Szakosztályánál. (MÚSZ)
Selmeci Attila Videó interjú: A gyorsaság fejlesztésének szerepe, az úszóversenyzők felkészítésében. (MÚSZ)
Plagányi Zsolt Videó interjú: A szárazföldi munka, intenzitásának és jellegének összehangolása, a vízi edzés terhelésével. (MÚSZ)
Verrasztó Zoltán Videó interjú: Versenyszám választás aktuális kérdései. (MÚSZ)
Nagy József Videó interjú: Beszélgetés Nagy Józseffel. (MÚSZ)
Kovács Ottó Videó interjú: Szakmai tapasztalatok az Eger vezetőedzőjétől (MÚSZ)

 

A TELJES WEBKONFERENCIA TERVEZET ÉS PROGRAM ide kattintva elérhető

Hasonló bejegyzések