Az idei évben a törlésre vagy halasztásra került versenyek okán a Magyar Úszó Szövetség július végére 4 nemzet részvételével meghívásos versenyt szervez július 24-26. között, amelyen a magyar úszók mellett a cseh, a lengyel és az osztrák csapat legjobbjai vesznek részt. A hazai versenyzőket edzőik az ismert útvonalon (http://muszuszoranglista.hu/) tudják benevezni július 15-ig.

Az esemény helyszíne a Margitszigeti Hajós Alfréd komplexum Széchy Tamás medencéje, ahol a 2006-os és a 2010-es Európa-bajnokságon a mostani válogatottból Hosszú Katinka, Jakabos Zsu, Cseh Laci és a Verrasztó testvérek, Evelyn és Dávid, már akkor is az érmeket gyűjtötték!

A július 24-26. közötti eseményre a jelen helyzet okán nézők ugyan nem léphetnek be, de a döntőket (menetrend lsd. alább) az M4 Sport élőben közvetíti.

Drukkoljunk a legjobbjainknak, hogy formájukat és versenyszellemüket fokozatosan visszanyerve készülhessenek a továbbiakban is; a hazai úszóknak pedig sikeres felkészülést és jó versenyzést kívánunk!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS A PROGRAM AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA ELÉRHETŐ:

 

https://musz.hu/verseny/negy-nemzet-uszoverseny/

Hasonló bejegyzések