Tisztelt Tagszervezeteink! A jelenlegi helyzetre való tekintettel a Licensz megszerzéséhez szükséges kreditek zavartalan biztosítása érdekében, – ahogy a korábbi tájékoztatóban már le volt írva – Webkonferenciákra állunk át. A Magyar Úszó Szövetség és az Edző Bizottság felajánlásának köszönhetően annyi szakmai interjút tudunk forgatni, amely három Országos Webkonferencia témáját kielégíti. Ennek köszönhetően, akik eddig nem vettek részt a konferenciáinkon, de most becsatlakoznak teljesíteni tudják a 2 év alatt kötelezően szerzendő 50 kreditet. A Magyar Úszó Szövetség másik felajánlásának köszönhetően a tagszervezeteinkben dolgozó edzők, és oktatók mindezt ingyen tehetik meg. A Webkonferenciák mindig regisztrációhoz kötöttek, a szakmai anyagok linkjeit e-mailen küldjük péntekenként, a szakmai anyagokhoz tartozó teszteket hétfőtől szerdáig lehet majd kitölteni. A Webkonferenciák, és a hozzá tartozó tesztek lezárása után, a videók elérhetők lesznek a MÚSZ Youtube csatornáján, de a honlapunk konferencia anyagainál is megtalálhatók lesznek.

 


 

Országos Úszó Edzői Webkonferencia I.

Időpont: 2020.06.12. péntek (ezen a napon küldjük el a konferencia videóanyagát linken, az online regisztrációkor megadott email címre – NAGYON FONTOS, HOGY A RÉSZTVEVŐK A REGISZTRÁCIÓKOR HELYESEN ADJÁK MEG EMAIL CÍMÜKET, KÉRJÜK, ERRE FOKOZOTTAN FIGYELJENEK ODA!

Regisztráció: Kötelező előzetes online regisztráció az alábbi linkre kattintva (A gördülékeny regisztráció érdekében kérjük figyelmesen töltse ki a jelentkezési adatlapot, majd a küldés gombra kattintva véglegesítse a regisztrációját!)

Regisztráció itt:

https://forms.gle/jifMUAyEmdZeF6Gi8

Jelentkezési határidő: 2020.06.05. péntek 12:00 óra

Részvételi díj: külsősöknek 8000 Ft., a MÚSZ tagszervezeteinek: INGYENES!

Fizetés: A fizetés banki előre utalással történik, melyhez a számlát legkésőbb június 8 -ig megküldjük az online regisztrációkor megadott email címre!

Fizetési határidő: 2020. június 11. csütörtök 12:00 óra

Megszerezhető kreditpont: 20 (amely a résztvevőknek a konferencia után emailben kiküldött online teszt sikeres kitöltését követően kerül jóváírásra, valamint, ha a részvételi díj átutalásra került – amennyiben a résztvevőnek díjfizetési kötelezettsége van)

Tesztírás: 2020. június 15-17. (online tesztet küldünk a résztvevőknek a regisztrációkor megadott email címre)

Kontakt: Szájer Péter (peter.szajer@musz.hu)

 

Az első webkonferencia részletes programja:

 

Országos Úszó Edzői Webkonferencia I. 20 kredit

2020.06.12. Péntek

Előadó: Interjú témája:
Petrov Iván Videó interjú, Utánpótlás Kapitányi visszatekintés, és a kiemelt sportágfejlesztés hatásai. (Balatonalmádi Villa PAX)
Nagy Péter Videó Interjú, Ppt, Úszó Szakosztályi felépítés, és edzés rendszer a felnőtt csoportnál a BVSC-ben. (MÚSZ)
Virth Balázs Videó Interjú, Versenyszámváltás és azzal járó feladatok Kapás Boglárkánál. (MÚSZ)
Szokolai László Videó interjú, Ppt, Régi célok, új terv. Nyíltvíz Tokió. (Balatonalmádi Villa PAX)
Gellért Gábor Videó interjú, Ppt, Utánpótlás korú úszók speciális felkészítése, nyíltvízre. (Balatonalmádi Villa PAX)
Szabó György Videó gyakorlat, A vállöv mozgástartományának fejlesztése elasztikus térben. (Bp. 11 ker)

 

A TELJES WEBKONFERENCIA TERVEZET ÉS PROGRAM ide kattintva elérhető

Hasonló bejegyzések