2020. április 18 és 19 között a budapesti Gyarmati Dezső uszoda (1029 Budapest, Máriaremetei út 224) ad otthont az „A” Kategóriás Diákolimpia úszóversenyeinek, melyet az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdet meg, a versenyt pedig a Magyar Diáksport Szövetséggel kötött védjegyhasználat alapján a Magyar Úszó Szövetség megbízásából a II. Kerületi Sport és Szabadidősport Nonprofit Kft. rendezi meg.

Minden fontos információ a versenyről, annak lebonyolításáról, valamint a részvétel feltételeiről a versenykiírásban található – amelyet kérünk, hogy az összes érintett figyelmesen olvasson el:

VERSENYKIÍRÁS ide kattintva elérhető

Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag a Magyar Diáksport Szövetség nevezési rendszerén keresztül, iskolák nevezhetnek a versenyre!

A nevezést valamennyi korcsoportban és versenyszámban elektronikus úton, az Magyar Diáksport Szövetség honlapján kialakított nevezési rendszerben kell megtenni a versenykiírásban rögzített határidőig.

Online nevezési felület:

https://nevezes.diakolimpia.hu/

A nevezést kizárólag az érintett iskola alkalmazásában álló tanára készítheti el. Nevezés során a tanulók kizárólag nevezési idővel rögzíthetők. Nevezéssel egyidejűleg kérjük jelölni az eseményen résztvevő testnevelő/felkészítő személyét is.

Az online nevezéssel kapcsolatos kérdések esetén a Magyar Diáksport Szövetséget tud tájékoztatást és segítséget adni!

Nevezéssel kapcsolatos információ:
Magyar Diáksport Szövetség Ügyfélszolgálat: +36-80/402-402

Nevezési határidő:

2020.04.10 (péntek)

Nevezési díj:

egyéni: 2000 Ft/rajt

váltó: 2500ft/rajt

Nevezési díj befizetése helyszínen, készpénzes számla ellenében.

A nevezési határidő utáni módosításra további nevezésekre lehetőség nincs. Váltó csapattag módosítást az adott versenynap reggelén 8:30-ig kell véglegesíteni. Határidőig le nem adott csapatösszeállítás esetén a váltó nem állhat rajthoz.

Amennyiben − akár utólag is – megállapításra kerül, hogy az egyéni vagy a csapatban szereplő versenyző a jelen „7.

Nevezés” pontban foglaltakat nem tartotta be – különösen, ha az Online nevezés rendszerben nem került nevezésre –, az egyéni versenyző vagy a csapat eredménye megsemmisítésre kerül – a versenyző(k) részére felvételi többletpont igazolás nem kerül kiállításra.

Belépés:

A versenyzők és a hivatalos kísérők részére az uszodába belépés díjtalan. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a nézők részére a belépés 500Ft/nap!

Hasonló bejegyzések