A Magyar Edzők Társaságával (MET) kötött együttműködés keretében mind az úszó oktatók mind az úszóedzők részt vehetnek és kreditpontot szerezhetnek az általunk is meghirdetett MET-MÚSZ konferenciákon. Így növeljük a megszerezhető kreditpontok lehetőségét.

Fontos információ, hogy csak azoknak a MET konferenciáknak tudjuk elfogadni a kreditpontjait, amelyeket a MÚSZ a honlapján is meghirdet. A csak a MET által meghirdetett események látogathatóak, de kredit nem jár érte. Ez alól kivétel a KEP, GEREVICH, UP edzők.
Akik még nem regisztráltak és szeretnének részt venni a MET-MÚSZ közös konferenciáján, peter.szajer@musz.hu és balazs.zambo@musz.hu e-mail címen tudják jelezni szándékukat. A MET regisztráció után, amelyet mi küldünk ki, lehet a soron következő eseményre jelentkezni. NAGYON fontos, hogy csak azokat tudjuk majd nyomon követni, akik az általunk küldött, és e-mailben kapott linken regisztrálnak be.
A MET-MÚSZ konferenciák ZOOM-on keresztül történnek ÉLŐ-ben, tehát nem felvételről. A konferenciákhoz tartozó teszteket, Google Drive formájában küldjük ki ahogy eddig is, és a megadott időpontig lehet kitölteni őket, a kreditek megszerzéséhez. A krediteket a saját rendszerünkben vezetjük tovább.

Soron következő MET-MÚSZ konferenciák:
– október 05. Formába hozás, formaidőzítés. Az évi több csúcsforma lehetősége.
– november 23. Fiatal sportolók ízületei és izomrendszerének felkészítése az élsport terhelésére.
– december 07. A nevelőedzők szerepe. A nem elitképző utánpótlás-nevelés megbecsülése.

 


 

Webkonferencia tervezet:

MET-MÚSZ Országos Edzői Webkonferencia

 

Formábahozás, formaidőzítés. Az évi több csúcsforma lehetősége:(5 kredit) 2021.10.05. 10:00 ZOOM élő!

  • 10:00-10:50 Élettani edzéselméleti sporttáplálkozási megközelítés: Prof. Dr. Radák Zsolt, egyetemi tanár, Testnevelési Egyetem
  • 10:50-12:00 Sportpszichológia megközelítése: Dr. Lénárt Ágota tanszékvezető egyetemi docens, Testnevelési Egyetem

Eseményre jelentkezés: október 04. 12:00-ig

Tesztírás: október 08. 20:00-ig

 

Az élő, online konferencia Zoom alkalmazásra való belépési linkjét változatlanul aznap reggel küldjük ki minden jelentkező számára az e-mail címre.

A részvételért a konferenciát követően, kreditszerző kérdéssor kitöltése után 5 kreditpontot írunk jóvá.

Kreditszerző kérdéssort csak azoknak tudunk küldeni, akik a rendszerben szereplő email címmel jelentkeztek be!