A sprinterkirályok edzője. Világcsúcsok mestere. Talán ezekkel lehet a legjobban jellemezni Alberto Pinto Da Silvát, aki március 11-én a Margitszigeten tart előadást a 2023/I. Országos Edzői Konferencián.

 

Március 11-én a Margitszigeten, Országos Edzői Konferenciát rendez a Magyar Úszó Szövetség, amelyen két előadást is tart Alberto Pinto Da Silva, aki az olimpiai bajnok, világcsúcstartó brazil César Cielo Filho edzője volt, 2021 szeptembere óta pedig a portugál nemzeti csapat edzője. Diogo Ribeiro Peruban a junior világbajnokságon az 50m pillangót junior világcsúccsal nyert – ugyanitt 100 pillén és 50 gyorson is aranyat nyert.

 

A portugál edző híres az edzéstechnikájáról, különleges módszerekkel fejleszti az úszóit. Az edzői konferencián Alberto Pinto Da Silva megosztja a résztvevőkkel az edzésprogramját, a technikáit és egyes trükköket.

 

Érdemes lesz részt venni a konferencián!

A konferencia programját ide kattintva lehet letölteni.

 

Jelentkezés:

Március 8.-ig lehet jelentkezni az Országos Edzői Konferenciára, Regisztráljanak a MÚSZ új online felületén az oktatás.musz.hu -n.

A regisztrációs időszak március 1-8-ig tart.

A részvételi díj 5000 Ft, (fizetés számla ellenében, átutalással történik, a számlát e-mailben küldjük ki) a helyek limitáltak és a MÚSZ tagszervezeteiben dolgozók előnyben részesülnek. Az idegennyelvű előadásokhoz a technikai feltételeket és a szinkrontolmácsot minden résztvevő számára biztosítjuk.

Hasonló bejegyzések