Az idei Gyermek Országos Bajnokságnak július 21 és 22. között a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda ad otthont. Örömmel értesítünk minden résztvevő úszóegyesületet, hogy a járványügyi előírásokat figyelembe véve, a Gyarmati Dezső Sportuszodát üzemeltető Hód-Fürdő Kft. az Országos Gyermek Úszóbajnokságot nyitott kapukkal rendezi.

A verseny időpontja:

2021. 07. 21.-24.

A verseny rendezője:

Hód-Fürdő Kft.

A verseny helyszíne:

Gyarmati Dezső Sportuszoda, 6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre út 1.

ELŐZETES RAJTLISTA ide kattintva elérhető

EREDMÉNYEK ide kattintva érhetőek el

A VERSENY ONLINE ide kattintva követhető

BAJNOKSÁGOK 2021. ÉVI VERSENYKIÍRÁSA ÉS VERSENYSZABÁLYZATA ide kattintva elérhető

További információk:

Szülők és hozzátartozók beléptetése a főbejáratnál történik 600 Ft-os napi lelátójegy megváltása ellenében. A jegy feljogosítja őket a délelőtti és délutáni versenyek megtekintésére és a kültéri medencék használatára is! Ebben az esetben csak a strand öltözőit használhatják.
Hozzátartozók a fedett versenymedencetérbe és az öltözői folyosóra nem léphetnek be!
Elhelyezésük az emeleti lelátó bal oldali részében lesz.

Tisztelettel kérjük a hozzátartozókat, hogy a verseny ideje alatt minimálisra csökkentsék a versenyzőkkel való érintkezést! Ezzel segítik a rendezők és edzők munkáját!

Edzőknek, versenyzőknek a beléptetése a parkoló felőli oldalon történik!
Kérjük a csapatokat, hogy a gördülékeny beléptetés érdekében legkésőbb 2021.07.19-én küldjék meg a csapat névsort, edzőkkel kiegészítve a katona.zsolt@hodfurdo.hu címre!

A verseny ideje alatt a bemelegítésre és levezetésre a tanmedence, valamint a kinti 50 méteres medence 6-7-8-as pályái használhatók!
2021.07.20. kedd délután 18.30-20.30-ig a Hód-Fürdő Kft. ingyenes lehetőséget biztosít a résztvevő csapatoknak egy rövid ismerkedő edzésre a fedett versenymedencében. Ehhez a beléptetés szintén a parkoló felőli oldalon történik a leadott névsorok alapján.

A verseny lebonyolítására a versenykiírásban foglaltak a mérvadók, valamint a Hód-Fürdő Kft. házirendje!
A nevezési díjak fizetését kizárólag átutalással lehet megtenni. Az utaláshoz díjbekérő kérhető a nemesne@hodfurdo.hu címen. Utalás a Hód-Fürdő Kft. 10400559-00032746-00000002 számlájára küldendő lehetőleg 2021.07.19. éjfélig.

Egyéb vitás kérdésekben illetékes Lázár Olga nemzetközi versenybíró, a versenybíróság elnöke és Katona Zsolt (katona.zsolt@hodfurdo.hu)

A verseny az első versenynaptól online követhető a youtube-on (Országos Gyermek Úszóbajnokság 2021. Hódmezővásárhely)
Információ: http://www.hodfurdo.hu/versenysport-35 és https://www.facebook.com/gyarmatidezsosportuszodaalfagymtoroksandorhodfurdo

Fontos, hogy az uszoda körüli parkoló fizetős! Ingyenes parkolásra a Kaszap utcán lévő Aldi, Interspar előtti parkolók használhatók, az uszodától 350 méterre!

 

Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk!

Rendezőség

 

Hasonló bejegyzések