A MOB Fair Play Bizottsága pályázatot hirdet „Fair Play” díjak elnyerésére. 2021. január 15-ig várják a javaslatokat arra, hogy kik kapják meg a 2020-es évre vonatkozó Fair Play díjakat. Pályázni a következő kategóriákban lehet:

1. Fair Play cselekedet

2. Életmű díj

3. A Fair Play eszméjének népszerűsítése

4. Fair Play a szabadidősportban

5. A sport szolgálatában

6. Fair Play a művészetben, a tudomány területén

„A 2020-as év, sajnos, nagyon különleges volt a sportban is. Számtalan eseményt halasztottak el, vagy töröltek, ugyanakkor a sportvilág, a tavaszi teljes leállást követően, korlátozásokkal ugyan, de részben újraindult. A koronavírus által sújtott világban szerencsére számtalan olyan cselekedet történt, mely hűen tükrözte a Fair Play szellemiségét. Napjainkban különösen fontos, hogy odafigyeljünk egymásra, segítsük a másikat. A MOB Fair Play Bizottsága ezért idén is nyilvános Fair Play pályázatot hirdet a fenti kategóriákban, melyekre bárki javaslatot tehet. Bízunk benne, hogy idén is sokan jelzik felénk az arra érdemes kiemelkedő, a Fair Play szellemiségét, értékeit bemutató tetteket. Őszintén reméljük, hogy a közeljövőben helyre áll a világ rendje, és az élet a megszokott körülmények között mehet tovább. A jelöléseket előzetesen is köszönjük szépen!

Kérjük, vigyázzanak a maguk és szeretteik egészségére!” – Dr. Kamuti Jenő, a MOB Fair Play Bizottságának elnöke. Kérjük, a javaslatok tartalmazzák a Fair Play rövid leírását, az indoklást. A Bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti. A díjátadó ünnepségre, reményeink szerint, 2021 tavaszán kerül sor.
A pályázatokat szíveskedjenek, lehetőleg e-mailen, 2021. január 15-ig, az alábbi címre eljuttatni: Magyar Olimpiai Bizottság

MOB Fair Play Bizottság cím:  1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.

e-mail: gabor.deregan@fairplayinternational.org

A FELHÍVÁS IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ

Hasonló bejegyzések