Tisztelt Úszó szakosztályok, Egyesületek, Edző Kollégák, Kedves Szülők!

A FINA Úszó Világkupára való jegyigénylés kapcsán az alábbi emlékeztetőt és rövid összefoglalót küldtük ki Tagszervezeteinknek:

 Az október 4-6. között, a Duna Arénában megrendezésre kerülő eseményre a Magyar Úszó Szövetség ingyenes és kedvezményes jegyigénylést biztosít az egyesületek igazolt versenyzői és kísérőik részére.

A délutáni döntőkre érvényesíthető 50%-os kedvezmény alapján az 1.000 Ft-os jegyek 500 Ft-ért, míg a 2.990 Ft-os jegyek (amennyiben a másik kategória ülőhelyei feltöltésre kerültek) 1.495 Ft-os áron érhetőek el.

A jegyigénylés menete:

  1. A klubok által kijelölt edző/Kolléga összegyűjti az igényeket, amit az emailben kiküldött táblázat kitöltésével visszaküld a musz@musz.hu címre legkésőbb szeptember 25. (szerda) délig.
  2. A MÚSZ összesíti az igényeket, amit követően visszajelzést ad az egyesületeknek amennyiben az általuk kért mennyiséget nem teljes egészében tudja biztosítani. Amennyiben az egyesületek összes jegyigénye egy meghatározott kvóta felett lesz, akkor arányosítással tudjuk rendelkezésre bocsájtani a kért jegyeket.
  3. Minden egyesületnek az igényelt jegyekről szóló számlát az esemény hivatalos jegyértékesítő partnere – a Jegymester – fogja megküldeni (a MÚSZ-tól kapott összesítő alapján), amit átutalással kérnek kiegyenlíteni.
  4. Az utalást követően a Jegymester e-mailben megküldi a kluboknak a jegyeket, amiket házon belül ki lehet osztani az érintett gyerekeknek és szüleiknek.

A FINA Úszó Világkupával kapcsolatos információkat az esemény weboldalán https://uszovilagkupa.hu/ és a MÚSZ web/közösségi média csatornáin tudják figyelemmel követni, ahol ezen felhívásunkat is közzétesszük annak érdekében, hogy ez az információ minél több érintetthez is eljusson.

Bízunk benne, hogy sikerül egy újabb felejthetetlen élményt varázsolni a Duna Arénában versenyző úszóknak, az értük szurkoló fiataloknak, edzőiknek és/vagy az Őket elkísérő szülőknek.

Addig is további sikereket és minden jót kívánva,

 

Üdvözlettel:

Magyar Úszó Szövetség

 

 

 

 

Hasonló bejegyzések