Hamarosan jön a „SzuperSzerda”, azaz szeptember 25-én szuper kedvező áron juthatsz belépőkhöz az októberi FINA Úszó Világkupára! Egyre fogynak a napok a rajtig és fogynak a jegyek is, viszont szeretnénk egy nem mindennapi lehetőséget biztosítani az úszás szerelmeseinek és minden érdeklődőnek.

Ajánlatunk értelmében minden 18 év alatti és 65 év feletti látogatóinknak 30% kedvezmény jár a belépők árából, függetlenül attól, hogy melyik napon jönnek szurkolni a Duna Arénába!

Mindehhez a teendők:

  1. Szeptember 25-én (és kizárólag ezen a napon!) fel kell keresni az www.uszovilagkupa.hu weboldalunk jegyvásárlás menüpontját.
  2. Hivatalos jegyértékesítő partnerünk a Jegymester oldalán ki kell választani, hogy melyik délelőtti és/vagy délutáni programra szeretnénk jegyet venni.
  3. Baloldalt a legördülő menüben az engedményeknél be kell jelölni a kedvezményre jogosító – SzuperSzerda – kategóriát, amennyiben  diák/nyugdíjas részére történik a jegyvásárlás.
  4. A vásárlás/tranzakció befejezését követően a papíralapon kinyomtatott vagy okostelefonra lementett jegy bemutatása a belépésnél!

Ne hagyd ki és szurkolj úszóinknak a családdal együtt a Duna Arénában!

 

Hasonló bejegyzések