Szeptember 21 – 28. között van lehetőség jelentkezni a MÚSZ Országos Edzői Webkonferencia szeptemberi előadásaira.

 

Két amerikai edzőlegenda tanulságos interjúja kerül terítékre, Michael Phelps edzője, Bob Bowman, valamint Eddie Rees.

 

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE

 

Megszerezhető kreditpont: 5. (amely a résztvevőknek a konferencia után emailben kiküldött online teszt sikeres kitöltését követően kerül jóváírásra, valamint, ha a részvételi díj átutalásra került – amennyiben a résztvevőnek díjfizetési kötelezettsége van)

Részvételi díj:

külsősöknek 10.000 Ft/fő, MÚSZ tagszervezeten belülieknek INGYENES!

Jelentkezési határidő: 2022.szeptember 28. 12:00 óra

A jelentkezés lezárása, azaz szeptember 28. után a rendszer összesíti a jelentkezéseket. A sikeres regisztrációról és a további információkról a jelentkezési határidő végén, azaz szeptember 28-án délután küldünk majd visszaigazoló emailt – FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HA NEM KAPTÁK MEG ÜZENETET, MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZÉK A SPAM/LEVÉLSZEMÉT MAPPÁT, ILLETVE GMAIL-ES LEVELEZŐRENDSZER ESETÉBEN A PROMÓCIÓK FÜLET!

Konferencia időpontja: 2022. szeptember 30 -október 2. (szeptember 30-án küldjük ki a konferencia videóanyagát linken, az online regisztrációkor megadott email címre, a videóanyag a link birtokában bármikor visszanézhető, tehát nem élő – NAGYON FONTOS, HOGY A RÉSZTVEVŐK A REGISZTRÁCIÓKOR HELYESEN ADJÁK MEG SAJÁT EMAIL CÍMÜKET, VALAMINT, HOGY EGY EMAIL CÍMHEZ EGY JELENTKEZŐ LEGYEN BEREGISZTRÁVLVA – KÉRJÜK, ERRE FOKOZOTTAN FIGYELJENEK ODA!

Fizetés: A fizetés számla ellenében, amit a jelentkezés lezárta után 3 napon belül megküldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre(és az ott megadott számlázási adatok szerint), az eredeti példányt pedig kipostázzuk.

Fizetési határidő: 2022. október 8.

Tesztírás:

2022. október 3-5 . (online tesztet küldünk a résztvevőknek a regisztrációkor megadott email címre, FONTOS, HOGY UGYANAZT AZ EMAIL CÍMET ADJÁK MEG A TESZTÍRÁSKOR, MINT AMIT AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓKOR MEGADTAK)

Hasonló bejegyzések