Ki ne emlékezne a 2017-es világbajnokság libabőrős férfi 4×100-as gyorsváltójára? A fiúkat akkor a tomboló közönség mint egy ötödik váltótagként a bronzéremig hajtotta, így aki szeretne hasonló katarzis közeli állapotban szurkolni, annak mindenképpen érdemes kilátogatni a nyitónapon június 18-án a Duna Arénába, ahol a 4×100-as férfi (Milák, Németh, Szabó, Bohus) és a 4×100-as női (Gyurinovics, Pádár, Senánszky, Molnár, Verrasztó) gyorsváltó szeretné bebiztosítani a helyét az esti döntőkbe, ahol aztán 2017-ből kiindulva bármi megtörténhet…
De hasonlóan jó versenyre számíthatunk a 4×200 női váltónál (Pádár, Kapás, Jakabos, Hosszú, Késely), ők június 22-én állnak majd rajtkőre először a délelőtti előfutamokban. És akinek ez sem lenne elég, annak, jó hír, hogy újra összeáll a legendás Milák-Németh-Márton-Holló alkotta 4×200-as férfi gyorsváltó (akik 2017-ben a junior világbajnokságon győzelmükkel írtak történelmet), most 5 évvel később hazai közönség előtt szeretnének ismét bizonyítani és újfent történelmet írni, így június 23-án nekik is elkel majd a biztatás.
Mindeközben a nyíltvízi csapat is hangol már, hiszen a Lupa-tavon június 26-án kezdődnek a versenyek, ahol a nyitónapon rögtön a nyíltvízi váltónkért szoríthatunk (Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf) hogy a tavalyi parádés Eb váltó bronz után, itt is dobogóra állhassanak.
Tehát váltókból és izgalmakból nem lesz hiány, úgyhogy aki még nem vett jegyet, az mindenképpen biztosítsa be a helyét a lelátón!

Hasonló bejegyzések