A Magyar Edzők Társaságával (MET) kötött együttműködés keretében mind az úszó oktatók mind az úszóedzők részt vehetnek és kreditpontot szerezhetnek az általunk is meghirdetett MET-MÚSZ konferenciákon. Így növeljük a megszerezhető kreditpontok lehetőségét.

Fontos információ, hogy a MET-MÚSZ közös konferenciák ingyenesek, azonban MET regisztrációhoz kötöttek. Akik már regisztráltak, nincs más teendőjük, mint bejelentkezni a MET oldalán és jelentkezni a meghirdetett eseményre.

Akik még nem regisztráltak és szeretnének részt venni a MET-MÚSZ közös konferenciáján, peter.szajer@musz.hu és balazs.zambo@musz.hu e-mail címen tudják jelezni szándékukat.  A MET regisztráció után, amelyet mi küldünk ki, lehet a soron következő eseményre jelentkezni. NAGYON fontos, hogy csak azokat tudjuk majd nyomon követni, akik az általunk küldött, és e-mailben kapott linken regisztrálnak be.

A MET-MÚSZ konferenciák ZOOM-on keresztül történnek ÉLŐ-ben, tehát nem felvételről. A konferenciákhoz tartozó teszteket, Google Drive formájában küldjük ki ahogy eddig is, és a megadott időpontig lehet kitölteni őket, a kreditek megszerzéséhez. A krediteket a saját rendszerünkben vezetjük tovább.

A Magyar Edzők Társasága programjaiban részvevők (KEP, Gerevich, UP edzők) megszerzett kreditjeit továbbra is elfogadjuk a mi rendszerünkben is. Nekik nem kell újra regisztrálni. Ők a MET felületen dolgozzanak tovább.

 

WEBKOBNFERENCIA TERVEZET

MET-MÚSZ Országos Edzői Webkonferencia (5 kredit) 2021.09.23. 10:00 ZOOM élő,

  • 10:00-10:50 Utánpótláskorú sportolók mentális felkészítése a versenyre:

Dr. Gyömbér Noémi sportpszichológus, egyetemi adjunktus, Testnevelési Egyetem

  • 10:50-12:00 Az önbizalomhiány kezelése utánpótláskorú sportolóknál:

Kovács Krisztina sportpszichológus, egyetemi tanársegéd, Testnevelési Egyetem

 

Jelentkezés: szeptember 22. 12:00-ig

Tesztírás: szeptember 27. 20:00-ig

 

Az élő, online konferencia Zoom alkalmazásra való belépési linkjét változatlanul aznap reggel küldjük ki minden jelentkező számára az e-mail címre.

A részvételért a konferenciát követően, kreditszerző kérdéssor kitöltése után 5 kreditpontot írunk jóvá.

Kreditszerző kérdéssort csak azoknak tudunk küldeni, akik a rendszerben szereplő email címmel jelentkeztek be!

 

 

Hasonló bejegyzések