Tisztelt érdeklődők, jegyvásárlók, kedves szurkolók és sportbarátok!

Az Európai Úszó Szövetség (LEN) döntése és 2020. május 5-i tájékoztatása alapján az eredetileg 2020. május 11-24. közöttre tervezett LEN Európa-bajnokságot a COVID-19 vírus miatt egy évvel elhalasztjuk. A versenyekre változatlan helyszíneken (úszás, műúszás, műugrás Duna Aréna, nyíltvízi úszás Lupa-tó), de új időpontban, 2021. május 10-23. között kerül sor.

A 2021-es esemény végleges menetrendjéről a LEN és a Szervező Bizottság további egyeztetéseket folytat. A jegyek tekintetében alapelv, hogy az eseményre korábban belépőt váltott nézők ugyanazokat a versenyszámokat tekinthessék meg, amelyekre jegyet vettek (így pl. ha valaki az úszó döntők 3. napjára vett jegyet a programban a férfi 200 m pillangóúszással, akkor a 2021-es Európa-bajnokság ideje alatt ugyanúgy az úszás 3. versenynapjára tud majd ellátogatni, a programban a férfi 200 m pillangóúszással; a jegye pedig ugyanarra a helyre – szektor, sor, szék – lesz majd érvényes).

A friss információkkal, így a végleges versenyprogrammal és a jegyek esetleges cseréjével, visszaváltásával kapcsolatosan folyamatos tájékoztatást nyújtunk az esemény hivatalos weboldalán https://len-budapest2020.com/, továbbá jegyértékesítő partnerünknél, valamint a Magyar Úszó Szövetség csatornáin.

Addig is jó egészséget, aktív mindennapokat és minden jót kívánunk!

 

a LEN Európa-bajnokság Szervező Bizottsága

 

Hasonló bejegyzések