MAGYAR ÚSZÓOKTATÓK KÜLFÖLDI TAPASZTALATAI (IDŐPONT: OKTÓBER 28-30.)

Megszerezhető kreditpont: 10. (amely a résztvevőknek a konferencia után emailben kiküldött online teszt sikeres kitöltését követően kerül jóváírásra, valamint, ha a részvételi díj átutalásra került – amennyiben a résztvevőnek díjfizetési kötelezettsége van)

Részvételi díj: külsősöknek 10.000 Ft/fő, MÚSZ tagszervezeten belülieknek INGYENES!

Jelentkezési határidő: 2022.október 26. 12:00 óra

A szokásos google form kitöltéséhez KATT IDE!

A jelentkezés lezárása, azaz október 26. után a rendszer összesíti a jelentkezéseket. A sikeres regisztrációról és a további információkról a jelentkezési határidő végén, azaz október 26-án délután küldünk majd visszaigazoló emailt – FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HA NEM KAPTÁK MEG ÜZENETET, MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZÉK A SPAM/LEVÉLSZEMÉT MAPPÁT, ILLETVE GMAIL-ES LEVELEZŐRENDSZER ESETÉBEN A PROMÓCIÓK FÜLET!

Konferencia időpontja: 2022. október 28-30. (október 28-án küldjük ki a konferencia videóanyagát linken, az online regisztrációkor megadott email címre, a videóanyag a link birtokában bármikor visszanézhető, tehát nem élő – NAGYON FONTOS, HOGY A RÉSZTVEVŐK A REGISZTRÁCIÓKOR HELYESEN ADJÁK MEG SAJÁT EMAIL CÍMÜKET, VALAMINT, HOGY EGY EMAIL CÍMHEZ EGY JELENTKEZŐ LEGYEN BEREGISZTRÁVLVA – KÉRJÜK, ERRE FOKOZOTTAN FIGYELJENEK ODA!

Fizetés: A fizetés számla ellenében, amit a jelentkezés lezárta után 3 napon belül megküldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre(és az ott megadott számlázási adatok szerint), az eredeti példányt pedig kipostázzuk.

Fizetési határidő: november 5 .

Tesztírás: október 31-november 2. (online tesztet küldünk a résztvevőknek a regisztrációkor megadott email címre, FONTOS, HOGY UGYANAZT AZ EMAIL CÍMET ADJÁK MEG A TESZTÍRÁSKOR, MINT AMIT AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓKOR MEGADTAK)

Hasonló bejegyzések