Tisztelt Sportbarátok, Kedves szurkolók!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a tavalyról elhalasztott és az idén május 10-23. között megrendezésre kerülő 35. LEN Európa-bajnokság ún. „buborék” rendszerben kerül megrendezésre, aminek értelmében a versenyhelyszínekre csak sportolók, a különféle nemzeti delegációk csapattagjai, szervezők és önkéntesek léphetnek be. A szervezők igyekeztek minden szóba jöhető forgatókönyvet mérlegelni és megoldást találni arra, hogy ha korlátozott számban is, de szurkolók előtt kerülhessen megrendezésre az esemény, ám a szigorú egészségügyi előírások sajnos nem teszik ezt lehetővé.

Mindezek alapján a korábban megváltott jegyeket az esemény hivatalos jegyértékesítő partnere visszaváltja, így kérjük legyenek kedvesek az info@tex.hu elérhetőségre megküldeni az alábbi adatokat, amik a jegyek törléséhez szükségesek:

  1. Vásárlási Azonosító (Vásárlási ID)
  2. Megrendelő neve
  3. E-mail cím, amelyről a vásárlás történt
  4. Bankszámlaszámát, amelyre az összeg utalását szeretné kérni.

 

Bízunk benne, hogy következő eseményünket (így az őszre tervezett Úszó Világkupát) már nyitott kapukkal rendezhetjük meg, és addigra az élet minden területén mosolygósabbak lesznek a mindennapok.

 

Addig is jó egészséget és minden jót kívánva,

Magyar Úszó Szövetség & a LEN Európa-bajnokság szervező csapata

Hasonló bejegyzések