Tisztelt Szakvezetők! Kedves Edzők!

A FINA 2021. évi Világkupa-sorozat budapesti állomásán a Magyar Úszó Szövetségnek lehetősége van a felnőtt válogatott mellett 200 magyar klubversenyző nevezésére is.

 


 

Verseny időpontja: 2021. október 7-9.

Edzés napok: 2021. október 5-6. A pontos programot a később kiküldött csapatvezetői tájékoztató tartalmazza majd.

Verseny helyszíne: Budapest, Duna Aréna

Nevezés: Nevezhető minden MUSZ tag egyesület leigazolt versenyzője, aki rendelkezik érvényes versenyengedéllyel, érvényes sportorvosi engedéllyel, aki teljesíti a mellékelt szinttáblázatban meghatározott időket. A nevezés kizárólag a mellékelt FINA által hitelesített nevezési lapon – excel táblázatban lehetséges.

A nevezéseket KIZÁRÓLAG emailben a musz@musz.hu email címen fogadjuk. Más email címen beérkezett nevezéseket nem fogadjuk el. Felhívjuk a figyelmet, hogy az első 200 versenyző nevezésének beérkezését követően a nevezést lezárjuk!!!

Nevezési díj: 3000.-/rajt

A válogatottakat a Magyar Úszó Szövetség nevezi direktben a FINA rendszerében. A nevezéseket a kerettagok edzői Szögi Lászlónak kell küldeni a laszlo.szogi@musz.hu címre 2021. szeptember 24. péntek 12 óráig. A válogatott kereteket a MÚSZ elnöksége a 2021. szeptember 22-i elnökségi ülésen fogja elfogadni.

Nevezési díj fizetése: Kizárólag BANKI átutalással lehetséges. A nevezés lezárását követően a MÚSZ megküldi az egyesület részére a számlát.
A helyszínen a versenyzői kék könyv bemutatásakor az átutalási bizonylat bemutatása szükséges.

Átutalási számla ügyében kapcsolattartó Tari Viktória, a penzugy@musz.hu címen érhető el.

Nevezési határidő: 2021. szeptember 24. PÉNTEK 12.00. Amennyiben a nevezési szám eléri a 200 főt, a nevezést lezárjuk. A váltó versenyszámokban 1-1 csapat nevezhető egyesületenként.

A nevezések beérkezését és feldolgozását követően minden nevezést visszaigazoljuk és mindenki megkapja a csapatvezetői tájékoztatót.
A Világ Kupán a FINA és a MÚSZ OB szabályai érvényesek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a rajtnál való nem megjelenés pénzbüntetést von maga után, melyet a FINA felé kell majd befizetni.

Csapatvezetői tájékoztató 2021. október 6-án, 9.00-kor lesz a DUNA ARÉNA konferencia termében. A csapatvezetők megjelenése kötelező, visszalépések és váltó összeállítások itt lehetségesek. Ezt követően visszalépés FINA pénzbüntetéssel jár.

A TELJES VERSENYKIÍRÁS, NEVEZÉSI SZINTEK, PROGRAM ide kattintva elérhető

INFO BULLETIN ide kattintva elérhető

NEVEZÉSI LAP ide kattintva elérhető

AKKREDITÁCIÓS ADATBEJELENTŐ ide kattintva elérhető

Akkreditáció folyamata:

Az akkreditációhoz szükséges adatokat és fotókat a nyab@musz.hu címre kell küldeni!

1. Versenyzői akkreditáció – minden nevezett versenyzőnek KÖTELEZŐ!
Szükséges adatok: Név, email cím, fotó

2. Edzői akkreditáció: egyesületenként 1 edző akkreditációjára van lehetőség (olyan egyesületek, ahol válogatott versenyző is indul, az ő edzője mellett van lehetőség még egy fő akkreditációjára)
Szükséges adatok: Név, pontos születési dátum (év, hónap, nap), email cím, fotó (a fotó file neve a versenyző nevel legyen)

Tudnivaló a fotóról: az akkreditációhoz jpg formátumú digitális portré kép szükséges. Szemből fotózva, fehér háttérrel, szemüveg nélkül. A kép, fájl elnevezése a könnyebb beazonosíthatóság érdekében a kontakt e-mail címe legyen.

Szállás foglalásban segítséget nyújt az egyesületek számára:
Schaffer Beatrix – Jet Travel Elérhetőség: mice@jettravel.hu, +36704545797

 

Mindenkit szeretettel várunk!

Szervezőbizottság

Hasonló bejegyzések