Tisztelt Szakvezetők! Kedves Edzők!

A FINA 2019. évi világkupa sorozat Budapesti állomásán a Magyar Úszó Szövetségnek ismét lehetősége van 200 magyar versenyző indulására.

Verseny időpontja: 2019. október 4-6.
Verseny helyszíne: Budapest, Duna Aréna
Nevezés: Nevezhető minden MUSZ tag egyesület leigazolt versenyzője, aki rendelkezik érvényes versenyengedéllyel, érvényes sportorvosi engedéllyel, aki teljesíti a mellékelt szinttáblázatban meghatározott időket. A nevezés kizárólag a FINA által hitelesített nevezési lapon – excel táblázatban lehetséges, amely ide kattintva elérhető.
A nevezéseket KIZÁRÓLAG emailben a musz@musz.hu email címen fogadjuk. Felhívjuk a figyelmet, hogy az első 200 versenyző nevezésének beérkezését követően a nevezést lezárjuk!!!

Nevezési díj: 2000.-/rajt

Nevezési díj fizetése:

1. helyszínen készpénzben
2. banki átutalással: a versenyzői kék könyv bemutatásakor az átutalási bizonylat bemutatása szükséges. Átutalási számlaigényt a penzugy@musz.hu címen kérjük jelezni.
Magyar Úszó Szövetség: 10300002-10534969-49020037

Nevezési határidő: 2019. szeptember 18. SZERDA 12.00.
A nevezések beérkezését és feldolgozását követően minden nevezést visszaigazoljuk és mindenki megkapja a csapatvezetői tájékoztatót.
A Világ Kupán a FINA és a MÚSZ OB szabályai érvényesek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a rajtnál való nem megjelenés pénzbüntetést von maga után, melyet a FINA felé kell majd befizetni.

Akkreditáció folyamata:

Kötelező az akkreditációs táblázat kitöltése, amely ide kattintva elérhető.
1. Versenyzői akkreditáció – minden nevezett versenyzőnek KÖTELEZŐ
Szükséges adatok: Név, email cím, fotó
2. Edzői akkreditáció: egyesületenként 1 edző akkreditációjára van lehetőség (olyan egyesületek, ahol válogatott versenyző is indul, az ő edzője mellett van lehetőség még egy fő akkreditációjára)

Szükséges adatok: név, pontos születési dátum (év, hónap, nap), email cím, fotó (a fotó file neve a versenyző nevel legyen)
Tudnivaló a fotóról: az akkreditációhoz jpg formátumú digitális portré kép szükséges. Szemből fotózva, fehér háttérrel, szemüveg nélkül. A kép, fájl elnevezése a könnyebb beazonosíthatóság érdekében a kontakt e-mail címe legyen.

Szállás foglalásban segítséget nyújt:
KRISTÓF Zsófia
Well Travel Budapest Utazási Iroda H-1113 | Budapest | Kosztolányi Dezső tér 4.
Tel: +36 1 386 4599 • Mobil: +36 20 395 0560 | email: kristofzsofi@welltravel.hu; booking@welltravel.hu | web:http://www.welltravel.hu

A TELJES VERSENYKIÍRÁS ide kattintva elérhető

VERSENYINFORMÁCIÓK ide kattintva elérhetők

Mindenkit szeretettel várunk!
Szervezőbizottság

Hasonló bejegyzések