Május 27-28 között Budapesten a Tüske uszoda ad otthont az idei úszóversenyeknek a Diákolimpia „A” kategóriájában, melyet a oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdet meg, a versenyt pedig az MDSZ-szel kötött védjegyhasználati szerződés alapján a Magyar Úszó Szövetség rendezi meg.

A verseny célja:
• A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat a diákolimpiai döntőn
• A diákok fizikai aktivitásra, rendszeres testmozgásra ösztönzése, az egészségfejlesztő testmozgás és az egészséges életmód népszerűsítése
• A tanév nemenkénti, korcsoportonkénti, kategóriánkénti, versenyszámonkénti „Magyarország Úszó Diákolimpia® Bajnoka” címének, valamint a további helyezések eldöntése.
• A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet 21. §-a alapján a felvételi eljárás során Diákolimpia® országos döntőn elért legalább 3. helyezetteknek járó 10 többlet pont jogosultjainak meghatározása.

További részletek a VERSENYKIÍRÁSBAN – amely ide kattintva elérhető!

JEGYZŐKÖNYV ide kattintva elérhető

PONTVERSENY ide kattintva elérhető

A jelenleg hatályban lévő járványügyi szabályozások figyelembevételével, nem kell védettségi igazolvány az esemény látogatásához és a maszkhasználat sem kötelező!

VERSENYPROGRAM ide kattintva elérhető

E L Ő Z E T E S ! RAJTLISTA ide kattintva elérhető

EREDMÉNYEK ide kattintva elérhetők

(A helyszínen kizárólag váltónevezésre lesz lehetőség azon az iskolák számára, akik már benne vannak a nevezési rendszerben!)

Hasonló bejegyzések