RAJTLISTA ide kattintva elérhető

JEGYZŐKÖNYV ide kattintva elérhető

A benevezett versenyzők versenyzési engedélyének érvényességét, a nevezést követően a MÚSZ ellenőrzi. A lejárt engedélyeket meghosszabbítja. Az ezzel kapcsolatos költségek számlázásra kerülnek, a számlák a helyszínen kell kiegyenlíteni kézpénzes számla ellenében. A bajnoki versenyeken ugyanazon a versenynapon a nevező sportszervezet nevében kizárólag egy személy jogosult intézkedésre: a csapatvezető.

Csapatvezető felelősége:
– Nevezési díjak befizetése,
– Nevezésidíj fizetésére átutalással is van lehetőség az alábbiak szerint

Utalással történő nevezési díj fizetés:
Igényüket az Egyesület nevének, címének és adószámának feltüntetésével, kérjük 2019. 06. 24.-ig előre jelezni a sutone@mvsi.hu e-mail címen. A verseny helyszínén az utalás bizonylatának másolatát kérjük bemutatni. A számlát a verseny ideje alatt a Sportiskola gazdasági irodájában lehet átvenni.
Cím: Miskolci Sportiskola Nonprofit Közhasznú Kft, 3515 Miskolc, Egyetem út 2.
Számlaszám: CIB Bank 10700086-48561905-51100005

– A benevezett versenyzők igazolására szolgáló érvényes kék könyvek bemutatása a versenybíróságnak, verseny első napján, legkésőbb 1 órával a verseny kezdete előtt
– A rajthoz álló versenyzők egyesületük formaruháját viseljék. Magyar egyesületet képviselő versenyző nem indulhat más ország zászlóját, feliratát tartalmazó felszerelésben
– A rajthoz álló versenyzők az időfutamok előtt időben megjelenjenek az állító helyen
– a váltó nevezéseket egy órával versenykezdés előtt a versenybíróság titkárságának írásban
leadja
– A joghatályos WADA Kódexben foglaltak betartásáért

Visszalépés:
Bármikor lehetséges

Költsége:

térítésmentes

Versenybíróság elnöke:

Párkány Gabriella
Tel: +36 20 223-6976

Kérjük a rajtlista figyelését! (musz.hu)

Tisztelt Kollégák!

Nagy tisztelettel és örömmel üdvözlünk Benneteket Miskolcon a Kemény Dénes Városi Sportuszodában megrendezésre kerülő VIII. Országos Delfin Bajnokságon. Engedjétek meg, hogy néhány fontos és hasznos információval szolgáljunk az OB-val, illetve a folyamatos lebonyolítással kapcsolatban.
– Parkolási lehetőség korlátozott számban – természetesen ingyenesen – a Sportuszoda előtti parkolóban, illetve az Egyetemi Körcsarnok füves területén biztosított. Kérem, hogy az út mentén ne parkoljatok, mert büntetik és baleset veszélyes. A parkolásban illetve az eligazodásban a Miskolci Közterület Felügyelet munkatársai fognak segíteni.
– Legyetek szívesek felhívni a sportolóitok figyelmét, hogy az értéktárgyakért, ill. azok elvesztéséért felelősséget nem vállalunk!
– Az öltözők medencetér felőli ajtaját a bemelegítés után bezárjuk, kivétel a BÉKA öltöző. Ezt az öltözőt ÁTJÁRÓ feliratú tábla jelzi. Itt tudnak a sportolók bejutni a medencetérbe, ahol egy „edzői zónát” alakítottunk ki, melyet kordonnal zártunk le, hogy ne zavarja a versenybíróság elnökének és a stílusbírónak a munkáját. Kérjük, legyetek szívesek a sportolóitokkal betartatni. Az „edzői zóna” a DELFIN és a CSIKÓHAL öltöző közötti kordonnal lezárt terület. Közlekedni a főbejárattal szembeni lépcsősoron lehet, illetve a versenybírói iroda melletti lépcsőn.
– Jelentkezni az 50 méteres versenyszámra az utolsó öltözőben, a CÁPA öltözőben kell. A többi versenyszámra (100-200-400 méter ill. a váltók) a FÓKA öltözőben kell jelentkezni. Ezt szintén tájékoztató táblák jelzik.
– A versenyirodába kizárólag a csapatvezetők léphetnek be.
– Kérjük az edzőket, tájékoztassák versenyzőiket, hogy a nagyszámú érdeklődés miatt az indításnál az un. ráindítást alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy a célba érkezés után a versenyző a vízben a kötélen kapaszkodva, kb. 50-100 cm-re a paneltől várja a következő indítást. Majd ezt követően oldalt hagyhatja el a medencét a sportoló.
Kérjük, tájékoztassátok a szülőket, hozzátartozókat, hogy a verseny megtekintéséhez naponta 500.-Ft azaz ötszáz forintos belépőt kell vásárolni mind a két nap.
– Az edzők, a részükre térítésmentes karszalagot, a nevezési díj befizetésekor vehetik át.
– Július 27.-én (csütörtökön) 14:00-20:00 között biztosítunk edzés lehetőséget. Ugyanezen a napon 14:00-19:00-ig a nevezési díjat is be lehet fizetni a gazdasági irodában és a versenyzők igazolását és versenyengedélyét is le tudják adni ellenőrzésre a versenyirodában. Kérem, aki teheti éljen a lehetőséggel, a későbbi fennakadások elkerülése miatt.
– Pénteken a délutáni program után – a korábbi évekhez hasonlóan – ismét egy kötetlen beszélgetésre várjuk az edző kollégákat. Ennek a jelentkezési lapját a nevezéskor vehetitek át és adhatjátok le.
Kívánunk a versenyre jó eredményeket és Miskolcon jó szórakozást.

Hölcz Péter
versenyigazgató

Hasonló bejegyzések