IV. CÁPA ÚSZÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG,  DEBRECEN, 2019. 07. 10-13.
A benevezett versenyzők versenyzési engedélyének érvényességét, a nevezést követően a MÚSZ ellenőrzi. A lejárt engedélyeket meghosszabbítja. Az ezzel kapcsolatos költségek számlázásra kerülnek, a számlák a helyszínen kell kiegyenlíteni készpénzes számla ellenében.

EREDMÉNYEK, RAJTLISTA ide kattintva elérhető

A bajnoki versenyeken ugyanazon a versenynapon a nevező sportszervezet nevében kizárólag egy személy jogosult intézkedésre (csapatvezető)

Csapatvezető felelőssége
– Nevezési díjjak befizetése,
– Nevezési díj fizetésére átutalással is van lehetőség az alábbiak szerint. Kérjük, az egyesületeket, amennyiben átutalással szeretnének fizetni, legkésőbb a verseny kezdete előtt 3 nappal emailben jelezzék a díjbekérő igényüket az info@debrecenisportcentrum.hu email címre. A bekérőket a nevezési határidőt követően tudjuk az egyesületek részére megküldeni.
Ebben az esetben a nevezési díjat legkésőbb 2019. július 9-én, 14:00 óráig kell átutalniuk a díjbekérőben meghatározottak szerint, valamint a közleményben az egyesület nevét, és az „CÁPA ÚSZÓ OB 2019” megjelölést kell feltüntetniük.

Számlaszám
Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Kft.
OTP Bank RT 11738008-20242509
Nevezési díjak helyszíni befizetésére már 2019. július 9-én (kedden) 16:00 – 19:00 óra között is lehetőség van, a helyi szervezők által biztosított edzés időintervallum alatt. Ekkor a kék könyvek ellenőrzésére is lehetőséget biztosítunk, továbbá a versenyzők és edzőik (egyesületenként összesítve) átvehetik a versenynapokon belépésre jogosító kártyákat is.
Július 10-án szerdán: 7:30 – 9:30 között biztosított a nevezési díja befizetésének lehetősége. Hely (mindkét nap): Debreceni Sportuszoda, földszinti ruhatár.
– A benevezett versenyzők igazolására szolgáló érvényes kék könyvek bemutatása a versenybíróságnak, verseny első napján, legkésőbb 1 órával a verseny kezdete előtt.
– A rajthoz álló versenyzők egyesületük formaruháját viseljék. Magyar egyesületet képviselő versenyző nem indulhat más ország zászlóját, feliratát tartalmazó felszerelésben.
– A rajthoz álló versenyzők az előfutamok, illetve döntők futamba sorolásánál időben megjelenjenek. Döntők esetében 20 perccel a rajt előtt!
– a váltó nevezéseket egy órával versenykezdés előtt a versenybíróság titkárának írásban
leadja.
– A joghatályos WADA Kódexben foglaltak betartásáért.

Visszalépés
Egészségügyi okok miatt:
Bármikor lehetséges. A versenyorvos igazolásának bemutatásával. Azon a versenynapon a versenyző másban sem állhat rajthoz (váltóban sem).
Költsége: térítésmentes
Előfutamok: díjmentesen, bejelentés nem szükséges

Döntőből:
Visszalépés a délutáni döntők az előfutamok utolsó versenyszámának befejezését követően legkésőbb 30 percig lehetséges, KÖTELEZŐ a versenybíróság titkárának írásban bejelenteni az erre vonatkozó nyomtatványon. Szóbeli, telefonon keresztül történt bejelentéseket versenybíróság nem fogadja el.
Költsége: Térítésmentes
Versenybíróság titkárságára az email címen: csopvez@debrecenisportcentrum.hu
Versenybíróság elnöke: Kemény Petra
Tel: +36 30 340 3063
A határidőn túli visszalépések díjkötelesek (kivéve az egészségügyi ok miatt, ekkor viszont a versenyző az adott versenynapon egyéb versenyszámokban sem állhat rajthoz).

Az egyesület, akinek versenyzője, a döntőből előzetesen írásban nem lett visszaléptetve és az adott versenyszám rajtjánál nem jelenik meg, 10.000 Ft büntetést fizet. Ez a kitétel vonatkozik a call roomban nem megjelenő tartalék versenyzőkre is.

Kérjük a rajtlista figyelését! (musz.hu)

Szétúszás:
Egy órán belül az előfutam leúszását követően.

Minden rajt egy oldalról történik (az 50 méteres számok esetében is). Az 50 méteres futamokat követően, a versenyzők visszajutása a melegítő medencéhez kizárólag a kislelátó oldalában, engedélyezett.

Az eredményhirdetések percpontos kezdése miatt kérjük az érmes versenyzők együttműködését!

Minden egyéb információ a versenyről, illetve a részvételi feltételekről az Országos Bajnokságok 2019 évi versenykiírásában és az 2019 évi Országos Bajnokság szabályzatában találhatók www.musz.hu.

A helyi szervezők 2019. július 9-én (kedden) 16:00 – 19:00 óra között biztosítanak edzéslehetőséget a korábban érkező versenyzők számára, az 50 méteres medencében.

Beléptetés:

– Versenyzők, edzők: az uszoda forgóajtós főbejáratánál, kizárólag belépésre jogosító kártyával léphetnek be! Akkreditációs kártyák az uszodában (a fentebb jelzett időpontban és helyen) átvehetők.
– Kisérők, meghívott vendégek: külső emeleti bejáratnál.
– Az uszoda medencetéri területén papucs vagy váltócipő használata kötelező
– A kísérőknek és nézőknek belépőjegy váltása kötelező 500 Ft /fő /nap áron.
– Kapunyitás kísérőknek és a nézőknek minden nap: 8:00 óra.

Uszodai területek:

– A versenymedence mellett a versenyideje alatt az edzők csak az erre kijelölt területen tartózkodhatnak (nagylelátó oldalában, az arra kijelölt, lekerített részen).
– A melegítő medence körüli területek, illetve a leengedett egyéb medencék a csapatok elhelyezésére kijelölt terület.
– Az ún. kislelátóra átvezető hídakon megállni, tartózkodni tilos.
– Az uszodai büfé nyitvatartási ideje szerdától-szombatig 6:30-20:00 óra, illetve a döntők végéig.
– Öltözőszekrények nem kerülnek kiosztásra, az átöltözési lehetőség a fülkékben biztosított.
– Az első emeleti közlekedő tereket pihenésre, felszerelés elhelyezésére stb. használni tilos! Kérjük, ilyen célból kizárólag a kijelölt övezeteket (medencetér) vegyék igénybe.

Eredmények:

– Az eredményeket a következő linken lehet majd követni: https://drive.google.com/drive/folders/1icr7IzXvU5WsFl_cllWm3pE4hLsO1ja0
– A verseny alatt az eredményeket a Debreceni Sportcentrum facebook oldalán is nyomon lehet követni. https://www.facebook.com/debrecenisportcentrum/ és a Magyar Úszó Szövetség oldalán is nyomon lehet követni: https://hu-hu.facebook.com/uszoszovetseg/
– A IV. Cápa Úszó Országos Bajnokság döntőit élőben követhetik a Magyar Úszó Szövetség YouTube oldalán: https://www.youtube.com/c/MagyarÚszóSzövetséghivataloscsatornája

CÁPA OB INFORMÁCIÓK ide kattintva letölthető

Mindenkinek sikeres versenyzést kívánunk!
Szervező bizottság

Hasonló bejegyzések