A 2022-es évben folytatódnak a Magyar Úszó Szövetség által meghirdetett úszóoktatói, illetve úszóedzői webkonferenciák. A Magyar Úszó Szövetség szervezésében a következő webkonferenciára május 30. és június 8. között kerül sor.

Jelentkezés: KIZÁRÓLAG ONLINE az alábbi linken keresztül:

https://forms.gle/EcziqY7Awk5mrFhk6

Jelentkezési határidő: 2022. június 8.12:00 óra

Részvételi díj: külsősöknek 10.000 Ft/fő, MÚSZ tagszervezeten belülieknek INGYENES!

Megszerezhető kreditpont: 10. (amely a résztvevőknek a konferencia után emailben kiküldött online teszt sikeres kitöltését követően kerül jóváírásra, valamint, ha a részvételi díj átutalásra került – amennyiben a résztvevőnek díjfizetési kötelezettsége van)

A jelentkezés lezárása, azaz június 8. után a rendszer összesíti a jelentkezéseket. A sikeres regisztrációról és a további információkról a jelentkezési határidő végén, azaz június 8-án délután küldünk majd visszaigazoló emailt – FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HA NEM KAPTÁK MEG ÜZENETET, MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZÉK A SPAM/LEVÉLSZEMÉT MAPPÁT, ILLETVE GMAIL-ES LEVELEZŐRENDSZER ESETÉBEN A PROMÓCIÓK FÜLET!

Konferencia időpontja: 2022. június 10. – június 12. (június 10-én küldjük ki a konferencia videóanyagát linken, az online regisztrációkor megadott email címre, a videóanyag a link birtokában bármikor visszanézhető, tehát nem élő – NAGYON FONTOS, HOGY A RÉSZTVEVŐK A REGISZTRÁCIÓKOR HELYESEN ADJÁK MEG SAJÁT EMAIL CÍMÜKET, VALAMINT, HOGY EGY EMAIL CÍMHEZ EGY JELENTKEZŐ LEGYEN BEREGISZTRÁVLVA – KÉRJÜK, ERRE FOKOZOTTAN FIGYELJENEK ODA!

Fizetés: A fizetés banki előre utalással történik, melyhez a számlát legkésőbb június 9-ig megküldjük az online regisztrációkor megadott email címre (és az ott megadott számlázási adatok szerint), az eredeti példányt pedig kipostázzuk.

Fizetési határidő: június 16.

Tesztírás: június 13-15. (online tesztet küldünk a résztvevőknek a regisztrációkor megadott email címre, FONTOS, HOGY UGYANAZT AZ EMAIL CÍMET ADJÁK MEG A TESZTÍRÁSKOR, MINT AMIT AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓKOR MEGADTAK!

Hasonló bejegyzések