The V4 Olympic Hopes' Meet will start on 18th May, where next to the Hungarians the best 14-15y old Polish, Czech and Slovak swimmers will compete at the Tüske Swimming pool. You may continue reading the rest of the story in Hungarian and/or follow us on LinkedIn for more English language content. https://www.linkedin.com/company/hungarian-swimming-federation 

 

Összesen 105 versenyző, 369 alkalommal ugrik vízbe a nagy hagyományokkal bíró nemzetközi versenyen, ahol 26 magyarnak szoríthatunk. A kétnapos versenyen az alábbi magyar versenyzők ugranak vízbe a Tüske Sportuszodában:

Barta Bianka Kőbánya SC
Bartalos Anna Tatabányai VSC
Biben Botond BVSC
Bozsodi Máté Szombathelyi SSI
Dobra Katalin UTE
Horváth Patrik Szombathelyi SSI
Huszti Márton Darnyi SC
Kertész Boróka Darnyi SC
Király Hanna Gréta Kőbánya SC
Kocsis Ádám Mohácsi TE
Kokas Fanni Viktória A Jövő SC
Kreisz Bálint Bohóchal
Lakó Dorina GYUSE
Megyesi Vanda GYUSE
Nagy Benjamin Budafóka
Nagy Péter Dunaújvárosi K S
Nemes Ármin Kőbánya SC
Orovecz Patrik Debrecen DSI
Pápai Olivér GYUSE
Puzsa Petra A Jövő SC
Rékasi Zsuzsanna Bálinti SE
Szabó Domonkos Budafóka
Szabó Kincső BVSC
Szabó Lilla Egri UK
Takács Botond Békéscsabai EUK
Tombor Sára Iron SE

 

Tavaly és tavalyelőtt is a magyar csapat nyerte az összetett pontversenyt a V4-ek versenyén, így idén hazai pályán van lehetőség megvédeni az összetett bajnoki címet a válogatottunknak.

 

A versenyen valamennyi számban pontrendzser alapú értékelés van, így egyéni számok után nemcsak érmet, hanem pontokat is kapnak, így küzdenek az összetett bajnoki elsőségért a válogatottak. Nemzetenként minden számban ketten indulhatnak a V4 versenyen, ami azt jelenti, hogy nyolc fiú és nyolc lány versenyzik az időfutamokban, szombat délelőtt, délután, majd a vasárnap délelőtti program keretében.

 

.

 

A legfontosabb infók:

Entries and results

 

Info bulletin

Hasonló bejegyzések