A COVID járvány második hulláma felülírta a szeptemberben meghirdetett versenybírói képzés menetrendjét. A jelenlegi képzés elméleti oktatása elmarad. Mivel 2020-ban már az edzői és oktatói konferenciákat már online sorozatként rendeztük meg és sikeres volt a résztvevők között, ezért a bírók képzésben is a jelen helyzet miatt próbáljuk a kontakt lehetőségeket csökkenteni, az elméleti oktatást online formában, a gyakorlat, pedig versenyen, személyes megjelenéssel fog történni.

A debreceni képzés gyakorlati része elmarad, mivel a versenyüket lemondták a COVID miatt, így a gyakorlati képzés nem tud megvalósulni, de azok, akik eddig online, a megadott határidőig jelentkeztek a képzésre, az elméleti oktatáshoz szükséges anyagokat ugyanúgy meg fogják kapni emailben, és várhatóan október első felében youtube link formájában is kiküldjük részükre. A debreceni gyakorlati képzés időpontjáról és helyszínéről a helyi szervezők informálják majd a jelentkezőket.

A szeptemberre tervezett – Szeged-Hódmezővásárhely – képzések elméleti része szintén online formában (email + youtube link) kerül megrendezésre. A szervezők a gyakorlati megvalósításról mindenkit közvetlen értesítenek.

 

A képzés tervezett menete a következő:

  • Online jelentkezés visszaigazolásakor mindenki megkapja az elmélet jelenlegi anyagát és részvételi díjról szóló számlát. KÉREM az elméleti anyagot mindenki olvassa el a jelzett versenyek előtt.
  • Nagy Attila szervezi a gyakorlatot, az időbeosztásról ők adnak tájékoztatást
  • A gyakorlati képzés teljesítését követően, most rendhagyóan kb október első felében a résztvevők megkapják a youtube link formájában az anyagot.
  • 7 nap múlva érkezik a teszt linkje, mely kitöltésére 4 óra áll rendelkezésre.

A bírói minősítéseknek megfelelően a tesztek eltérő tartalmúak és nehézségűek.

Az eredményekről a MÚSZ központi értesítést fog küldeni. A versenybírói kártyákat a koordinátoroktól fogják megkapni (feltétel a gyakorlati képzésen való részvétel, eredményes elméleti vizsga és a részvételi díj befizetés).

 


 

Versenybíró képzés Dél-Alföld (Szeged – Hódmezővásárhely)

Jelentkezési határidő: a jelentkezés lezárult!

Elméleti képzés: Online jelentkezés visszaigazolásakor mindenki megkapja az elmélet jelenlegi anyagát emailben és részvételi díjról szóló számlát, majd a gyakorlati képzés teljesítését követően, most rendhagyóan várhatóan október első felében a résztvevők megkapják a youtube link formájában is az anyagot, a következő héten érkezik a teszt linkje, mely kitöltésére 4 óra áll majd rendelkezésre.

Gyakorlati képzés: szeptember 26-27. Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda, Aréna Hód Faktor Kupa

 

 

Hasonló bejegyzések