A sikeres olimpiai szereplést követően Máté János, a PSN Zrt. vezérigazgatója és Sági Zoltán sportiskola vezető megbeszélésre invitálta Tari Imrét, Kenderesi Tamás mesterét. A beszélgetés témája a tokiói olimpia tapasztalatai mellett a jövőbeni tervek voltak.

A nagyszerű szakember elmondta, hogy a továbbiakban nem szeretne ilyen magas szinten az úszással foglalkozni, több időt kíván szentelni a családjának – ugyanakkor jelezte, hogy amennyiben a Sportiskola úszó-szakosztálya igényt tart rá, úgy szakmai tapasztalatával bármikor szívesen segíti a munkát. A PSN Zrt. vezetősége gratulált Tari Imrének fantasztikus edzői pályafutásához, megköszönte a Sportiskolában töltött éveit, és jó egészséget, sok boldog családi pillanatot kívánt az elkövetkezendő évekre.

A találkozót követően Sági Zoltán sportiskola vezető egyeztetett az úszó szakosztály vezetőivel, akik a teljes stábbal megbeszélve a kérdést, Turós Mátét jelölték Kenderesi Tamás új edzőjének. A 30 éves szakember korábban már dolgozott együtt Kenderesi Tamással és Tari Imrével, így mindketten jól ismerik a Rióban bronzérmes, Tokióban 4. helyezett világklasszist, azaz nem kellett sokat gondolkodniuk, hogy elfogadják-e, támogatják-e a kinevezését.

Kenderesi Tamás nagy reményekkel várja a Turós Mátéval való közös munkát, és a PSN Zrt. Sportiskola vezetősége is bízik abban, hogy gyümölcsöző lesz az együttműködés

Hasonló bejegyzések