Ezúton is köszönjük a FINA Úszó Világkupa kapcsán megküldött jegyigényeket és az esemény iránti érdeklődést. A leadott kérések összesítését követően az alábbi tájékoztatást küldjük meg a belépők, jegyek átvételét illetően.

Október 4. (csütörtök) a délelőtti futamokra karszalaggal lehet majd bejutni, helyfoglalás az északi lelátó szabad ülőhelyein. A karszalagokat minden úszóklub/csoport vezetője a Duna Aréna sportolói bejáratától balra lévő akkreditációs központban tudja átvenni a leadott lista szerinti mennyiségben!

Október 4. (csütörtök) a délutáni/esti döntőkre igényelt jegyeket a Duna Aréna bejárata mellett lévő lépcsősoron felhaladva, a FINA Úszó Világkupa ideje alatt üzemelő Speedo Shopban tudják majd átvenni. Itt lesz majd elérhető október 4-6. között a verseny hivatalos jegyértékesítő partnerének – az Eventim-nek – két munkaállomása, ahol be lesznek készítve a MÚSZ kedvezménnyel megváltható jegyei. Jegyvásárláskor az úszóklubok által leadott mennyiségű jegyek állnak rendelkezésre, helyfoglalás a kedvezményben érintett szektorokban a jegyeken szereplő üléseken.

Október 5. (péntek) a délelőtti futamokra karszalaggal lehet majd bejutni, helyfoglalás az északi lelátó szabad ülőhelyein. A karszalagokat minden úszóklub/csoport vezetője a Duna Aréna sportolói bejáratától balra lévő akkreditációs központban tudja átvenni a leadott lista szerinti mennyiségben!

Október 5. (péntek) a délutáni/esti döntőkre igényelt jegyeket a Duna Aréna bejárata mellett lévő lépcsősoron felhaladva, a FINA Úszó Világkupa ideje alatt üzemelő Speedo Shopban tudják majd átvenni. Itt lesz elérhető majd október 4-6. között a verseny hivatalos jegyértékesítő partnerének – az Eventim-nek – két munkaállomása, ahol be lesznek készítve a MÚSZ kedvezménnyel megváltható jegyei. Tekintettel arra, hogy a MÚSZ által felajánlott  491 db-os kontingenshez képest többlet igények érkeztek, ezért további 130 helyet vontunk be a kedvezményes körbe, így a jegyeket arányos elosztással osztottunk vissza a klubok/igénylők felé. Tekintettel arra, hogy a MÚSZ által Önöknek befoglalt jegyeket másoknak íly módon nem tudjuk teljes áron értékesíteni, ezért a klubok kedvezményes jegyvásárlására vonatkozó igény kötelezettség vállalásnak is megfelel. Helyfoglalás a kedvezményben érintett szektorokban a jegyeken szereplő üléseken.

Október 6. (szombat) a délelőtti futamokra karszalaggal lehet majd bejutni, helyfoglalás az északi lelátó szabad ülőhelyein. A karszalagokat minden úszóklub/csoport vezetője a Duna Aréna sportolói bejáratától balra lévő akkreditációs központban tudja átvenni a leadott listával megegyező mennyiségben! Itt az eredetileg felajánlott 299 jegyhez a MÚSZ további több mint 200 belépőt von be a kedvezményes körbe.

Október 6. (szombat) a délutáni/esti döntőkre igényelt jegyeket a Duna Aréna bejárata mellett lévő lépcsősoron felhaladva, a FINA Úszó Világkupa ideje alatt üzemelő Speedo Shopban tudják majd átvenni. Itt lesz elérhető majd október 4-6. között a verseny hivatalos jegyértékesítő partnerének – az Eventim-nek – két munkaállomása, ahol be lesznek készítve a MÚSZ kedvezménnyel megváltható jegyei. Jegyvásárláskor az úszóklubok felé felajánlott 299 db jegy sokszorosára érkeztek igények, amire további 100 db kedvezményes jegyet tudtunk pluszban biztosítani, így a jegyeket arányos elosztással osztottunk vissza a klubok/igénylők felé.

Tekintettel arra, hogy a MÚSZ által Önöknek befoglalt jegyeket másoknak ily módon nem tudjuk teljes áron értékesíteni, ezért a klubok kedvezményes jegyvásárlására vonatkozó igény kötelezettség vállalásnak is megfelel. Helyfoglalás a kedvezményben érintett szektorokban a jegyeken szereplő üléseken.

Akik több napra kértek jegyeket, azok már az első napon felvehetik a teljes kontingenst!

Jó versenyzést, szurkolást és sok élményt kívánunk az első budapesti FINA Úszó Világkupához!

Hasonló bejegyzések