Augusztus 20-án elstartol a junior úszó világbajnokság a Duna Arénában, ahol a fiatal – de sokan közülük már a felnőtt mezőnybe is berobbant – úszócsillagok csapnak majd össze, és ha mindez még nem lenne elég, akkor különleges programok is várják majd az érdeklődőket. Sztárúszóink közül a kwangdzsui vb aranyérmeseivel is lehet majd találkozni, azaz Hosszú Katinka, Kapás Boglárka, Milák Kristóf és Rasovszky Kristóf is ott lesz a Duna Arénában, hiszen kell a buzdítás a magyar junior válogatott tagjaninak, akik már alig várják, hogy hazai közönség előtt lépjenek rajtkőre.

A szurkolók pedig nem csak a feltörekvő úszó generáció legjobbait láthatják élőben, hanem egy-egy ereklyének számító aláírást, vagy fotót is begyűjthetnek személyesen Hosszú Katinkától, Kapás Bogitól, Milák Kristóftól és a „balatoni cápától”, azaz Rasovszky Kristóftól is, akik nyilvános dedikáláson várják a sportkedvelő rajongókat. Emellett pedig az esemény fő támogatójaként a Rubik kocka gondoskodik arról, hogy a legügyesebbek versenyen is összemérhessék az erejüket. Úgyhogy lesz mit nézni a medencében és a parton is, azaz ott kell lenni!

Szóval jegyvásárlásra és versenyre fel! Szurkolj a magyar sikerekért és találkozz sztárúszóinkkal a Duna Arénában augusztus 20-25 között! A 18 év alatti és a 65 év feletti látogatók ingyenesen tekinthetik meg a versenyeket, a „felnőtt” jegyek 500 forintos ártól érhetők el az esemény hivatalos weboldalán keresztül a jegyértékesítési menüre kattintva.

*Fontos az ingyenes jegyek is regisztrációhoz kötöttek, azaz ugyanúgy szükséges a helyfoglalás (a jegymester oldalán, oldalt az engedményeknél kell kiválasztani az adott kategóriát – diák/nyugdíjas) majd ezt követően a vásárlás/tranzakció befejezése, ill. a papíralapon kinyomtatott vagy okostelefonra lementett jegy bemutatása. Ezúton hívjuk fel mindenki figyelmét, hogy a Duna Aréna versenyhelyszínére való belépéskor a biztonsági szolgálat és/vagy a jegyértékesítő Kollégák ellenőrizhetik az ingyenes jegyvásárlásra feljogosító életkort, így kérjük mindenki hozza magával személyi igazolványát és/vagy más hivatalos okmányát. Köszönjük az együttműködést!

Jegyek az alábbi linken:

https://fina-budapest2019.com/hu/tickets/

Azoknak, akik nem tudnak ellátogatni az eseményre, javasoljuk feltétlen kapcsolják be a TV-t, hiszen az M4 sport végig élőben közvetíti az eseményt. Az előfutamok minden nap 9:30-kor, a döntők 17:30-kor kezdődnek. Hajrá magyarok!

A magyar csapat névsora az alábbi linken elérhető:

https://musz.hu/megvan-a-junior-vb-n-indulo-magyar-csapat/

Junior Úszó Világbajnokság 2019. Budapest, Duna Aréna – Kísérő programok

Dedikálás:

Augusztus 22. délután a döntők előtt – Rasovszky Kristóf

Augusztus 24. délelőtti előfutamokat követően (12:45) – Hosszú Katinka

Augusztus 25. délután a döntők előtt – Milák Kristóf

Rubik kocka kirakó verseny

Szombat – 2x2x2 versenyszám

Előfutamokat követően – első forduló

13:20-13:50 – második forduló

14:10-14:20 – döntő

Vasárnap – 3x3x3 versenyszám:

Előfutamokat követően – első forduló

13:40-14:20 – második forduló

14:40-14:50 – harmadik forduló/döntő

Hasonló bejegyzések