Tisztelt Tagszervezeteink! A jelenlegi helyzetre való tekintettel a Licensz megszerzéséhez szükséges kreditek zavartalan biztosítása érdekében, – ahogy a korábbi tájékoztatóban már le volt írva – Webkonferenciákra állunk át. A Magyar Úszó Szövetség és az Edző Bizottság felajánlásának köszönhetően annyi szakmai interjút tudunk forgatni, amely három Országos Webkonferencia témáját kielégíti. Ennek köszönhetően, akik eddig nem vettek részt a konferenciáinkon, de most becsatlakoznak teljesíteni tudják a 2 év alatt kötelezően szerzendő 50 kreditet. A Magyar Úszó Szövetség másik felajánlásának köszönhetően a tagszervezeteinkben dolgozó edzők, és oktatók mindezt ingyen tehetik meg. A Webkonferenciák mindig regisztrációhoz kötöttek, a szakmai anyagok linkjeit e-mailen küldjük péntekenként, a szakmai anyagokhoz tartozó teszteket hétfőtől szerdáig lehet majd kitölteni. A Webkonferenciák, és a hozzá tartozó tesztek lezárása után, a videók elérhetők lesznek a MÚSZ Youtube csatornáján, de a honlapunk konferencia anyagainál is megtalálhatók lesznek.

 


 

Országos Úszó Oktatói Webkonferencia III.

Időpont: 2020.09.18. péntek (ezen a napon küldjük el a konferencia videóanyagát linken, az online regisztrációkor megadott email címre – NAGYON FONTOS, HOGY A RÉSZTVEVŐK A REGISZTRÁCIÓKOR HELYESEN ADJÁK MEG EMAIL CÍMÜKET, KÉRJÜK, ERRE FOKOZOTTAN FIGYELJENEK ODA!

Regisztráció:  A linkre kattintva elérhető a regisztrációs űrlap, melyet a végén a “küldés” gombbal tud véglegesíteni!

https://forms.gle/TaCuxXkDqPogfibw9

Jelentkezési határidő: 2020.09.11. péntek 12:00 óra (a regisztrációról a visszaigazoló emailt a regisztrációs időszak lezárását követően  – 09.14-ig, hétfőig- küldjük ki a jelentkezőknek)

Részvételi díj: külsősöknek 8000 Ft., a MÚSZ tagszervezeteinek: INGYENES!

Fizetés: A fizetés banki előre utalással történik, melyhez a számlát legkésőbb  szeptember 14 -ig megküldjük az online regisztrációkor megadott email címre!

Fizetési határidő: 2020. szeptember 17. csütörtök  12:00 óra

Megszerezhető kreditpont: 20 (amely a résztvevőknek a konferencia után emailben kiküldött online teszt sikeres kitöltését követően kerül jóváírásra, valamint, ha a részvételi díj átutalásra került – amennyiben a résztvevőnek díjfizetési kötelezettsége van)

Tesztírás: 2020. szeptember 21-23. (online tesztet küldünk a résztvevőknek a regisztrációkor megadott email címre)

Kontakt: Szájer Péter (peter.szajer@musz.hu)

 

A III. Webkonferencia részletes programja:

 

Országos Úszó Oktatói webkonferencia III. 20 kredit

2020.09.18. Péntek

Név: Típus:
Dr. Nagy Nikoletta Videó interjú, ppt: A magyar úszósport utánpótlásának vizsgálata a motiváció, a motivációs környezet és a relatív életkor tükrében. (MÚSZ)
Dr. Révész László Videó interjú, ppt: Élménysuli, szemléletváltás az oktatásban. (MÚSZ)
Katona Zsolt Videó interjú, ppt: Elvesztegetett másodpercek megnyert tizedek, a rajt és forduló példája. (MÚSZ)
Nagy Attila Videó interjú, ppt: Kihívások az SNI-s és a fogyatékkal élő gyermekek úszásoktatásában, fejlesztésében, és versenyeztetésében. (MÚSZ)
Dr. Szájer Péter Videó interjú, ppt: Úszásoktatás napjainkban: Vízió, innováció, rendszer és módszer. (MÚSZ)