Hibrid módon folytatódnak az oktatói és úszó edzői konferenciák 2023 első félévében, hiszen az összesen 12 kreditszerzési lehetőségből kettő előadás személyes részvételű lesz. Az Edzői Licensz megszerzéséhez szükséges kreditek zavartalan biztosítása érdekében azonban 10 webkonferenciát is tervezünk a Magyar Edzők Társaságával együttműködve ebben a félévben.

 

Valamennyi konferencia regisztrációhoz kötött, azonban ennek részleteiről, illetve a fizetési kötelezettségekről hamarosan bővebb információval szolgálunk!

2023. I. félév konferencia tervezete:

A PROGRAM LETÖLTHETŐ VERZIÓJÁÉRT KATTINTSON IDE

 

Tisztelt MÚSZ továbbképzésben résztvevők!

 

A Magyar Úszó Szövetség informatikai rendszere 27 év után teljesen átalakul. A MÚSZ licensz továbbképző rendszere sem kivétel ez alól. Az új felületünk, megkönnyíti az adminisztrációt a kreditek gyűjtésénél, a konferencia jelentkezéseknél és a MÚSZ licensz kiváltásával kapcsolatosan is.

Köszönjük az eddigi türelmüket/türelmeteket, 02.17.-én küldjük ki minden egyesület és résztvevő számára, hogy mi a MÚSZ licensz kiváltásának menete az új oktatas.musz.hu -n történő regisztráció után. (amely még nem él) A MÚSZ licenszet QR kód formájában kapjátok majd e-mailen keresztül, és PDF.-ben letölthető és nyomtatható lesz mindenki számára.

Az a célunk, hogy a továbbképzések mellett folyamatosan bővülő szolgáltatásokhoz juthasson az, aki részt vesz a konferenciáinkon.

A MET online konferenciákra való jelentkezéshez továbbra is rajtunk keresztül kell regisztrálni, így tudjuk jóváírni azokat a krediteket a saját rendszerünkben is. A balazs.zambo@musz.hu -ra kell megírni az igényt és küldi a regisztrációs adatlapot a Magyar Edzők Társaságához.

Újra indulnak a személyes részvétellel történő konferenciák is. A Covid utáni első Országos Edzői konferencia március 11.-én a Margitszigeten, az első Országos Oktatói konferencia március 25.-én a Pécsi Tudományegyetemen kerül megrendezésre. A részletes program tervezet szintén a jövő héten kerül ismertetésre.

Az új MÚSZ licensz szabályzatunk február végig kerül elfogadásra az OMSZ-szel kötött együttműködési megállapodást beemelve a továbbképzés rendszerébe.

 

LETÖLTHETŐ TÁJÉKOZTATÓ

Hasonló bejegyzések