A Jövő Bajnokai program keretében, már a tavalyi évben is kiváló szakemberek járták a régiókat, hogy előadásaikkal, a sportolók mellett az edzőknek és a szülőknek is segítséget nyújtsanak.

Nemrég a Magyar Úszó Szövetség székházában ülésezett a Jövő Bajnokai programban résztvevő gyerekek szellemi és fizikai felkészülését támogató szakmai csapat, melynek tagjai különböző képzési programokkal, így hasznos elméleti előadásokkal és gyakorlati tréningekkel járják majd az országot.

Reisz Dániel a funkcionális edzés alapjaival már tavaly is sok sportolót ismertetett meg, idén továbbfejlesztett programot kínál a régióknak. Szemes Ágnes a versenystresszhelyzet kezelésére mutat majd alternatívákat. Dr. Kalamár Hajnalka és Kabarcz Zoltán idén is folytatja a nagysikerű Nyerő Hármas előadássorozatát. Szász Máté és Szentmihályi István a napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bíró sporttáplálkozás fontosságáról, és a táplálékkiegészítők használatáról ad tájékoztatást a fiataloknak és szüleiknek egyaránt. Raphael Mazet idén pedig a helyes bemelegítés és nyújtás alkalmazását tanítja meg különböző gyakorlatokon keresztül.

A csapat tehát összeállt, kivétel nélkül mindegyikük a szakterületének legjobbja, és idén is régióról régióra járnak, hogy tudásukkal segíthessék a Jövő Bajnokait.

Hasonló bejegyzések