Tekintettel a hatalmas érdeklődésre – ami végig kísérte a magyar úszóválogatott világbajnoki szereplését -, valamint a sok-sok kedves, buzdító üzenetre és gratulációra, amit versenyzőink és edzőik kaptak, úgy döntöttünk, hogy a kiválóan szerepelt magyar versenyzők is többet érdemelnek, mint hogy a ferihegyi reptér szűk érkezési várójában tülekedjen újságíró, rokon és szurkoló a csapat érkezésénél.
Ennek jegyében a csapat tagjai július 30-án, kedden 10 órától állnak a média és a közönség rendelkezésére, a Duna Aréna felső termében. A hazatérő világbajnokok közül ott lesz Kapás Boglárka, Milák Kristóf és Rasovszky Kristóf is (néhányan – így Katinka is – Kvandzsuból egyenesen Tokióba utaznak tovább, hogy a pár nap múlva kezdődő világkupán is rajthoz álljanak) de emellett finalistáink és edzőik is megjelennek a holnapi eseményen, akiket a reptérről busszal azonnal az Arénába szállítunk.
Ezért nyomatékosan kérünk mindenkit arra, hogy senki ne jöjjön a ferihegyi reptérre, mert az úszók senkinek nem fognak megállni és interjút adni.

Köszönjük a szurkolást

Hasonló bejegyzések