Tartalom
Melléklet

MÚSZ-43/2021. sz. elektronikus elnökségi határozat: A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) Elnöksége 11 igen, 0 nem és tartózkodás nélkül a XXXII. Tokiói Nyári Olimpiai Játékok vonatkozásában az állami jutalomra való jogosultság megállapítása iránti eljáráshoz az előterjesztés szerinti tartalommal fogadja el a sportági szakszövetségek személyi nyilatkozatát.

MÚSZ-44/2021. sz. elektronikus elnökségi határozat: A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 10 igen, 0 nem, 1 tartózkodás mellett a 2021.évi országos bajnokság kiírását a következőkkel egészíti ki: a cápa bajnokság 1500 női és 800 férfi gyors versenyszámaiban a nevezési protokoll az alábbiak szerint módosul:

E két számban az előzetes nevezési idő hiánya esetén, szövetségi engedéllyel lehet nevezni. A kérelmet a nevezési idő megjelölésével a musz@muszarchiv.adgo.hu címre kell beküldeni. A megjelölt nevezési idő rendszerbe rögzítésre kerül. Azon versenyző, aki a megadott nevezési időt nem teljesítette 10.000 Ft utólagos külön eljárási díjat kell fizessen, melyet a MÚSZ utólag számláz ki az egyesület részére.