Tartalom
Melléklet

MÚSZ 25/2020. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség a koronavírus miatt kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a 2020. március 24-28. napjára kiírt Országos Úszó Bajnokságot a későbbiekben meghatározandó időpontra halasztja

MÚSZ 26/2020. sz. elektronikus elnökségi határozata – A válogatási elvek alapvételével meghatározott védett versenyzői névsort 2020. március 28. napján hirdeti ki.

MÚSZ 27/2020. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség prof. dr. Merkely Béla javaslatára – minden rendelkezésére álló eszközt felhasznál annak érdekében, hogy az uszodák az úszóedzések céljából a válogatott versenyzők részére abban az esetben is nyitva legyenek, ha a közönség számára annak zárvatartásáról döntöttek. A Magyar Úszó Szövetség annak érdekében, hogy minden válogatott úszó felkészülése megfelelően biztosított legyen, minden tőle elvárható támogatást, segítséget megad azon válogatott versenyzők részére, akiknek lakóhelyükön nem biztosítottak az uszodai feltételek.