Tartalom
Melléklet

MÚSZ-14/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Vízilabda technikai bizottság elnöki tisztségére dr. Molnár Tamást jelöli.

MÚSZ-15/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Úszó Technikai bizottság tagjának dr. Szájer Péter jelöli.

MÚSZ-16/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Műúgró technikai bizottság tagjának dr. Kelemen-van de Konijnenburg Ildikót jelöli.

MÚSZ-17/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 8 igen szavazattal, nem szavazat nélkül és 1 tartózkodás mellett a FINA Nyíltvízi technikai bizottság tagjának Fodor Szabolcsot jelöli.

MÚSZ-18/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Nemzeti Szövetségek kapcsolati bizottsága tagjának Szántó Dávidot jelöli.

MÚSZ-19/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Marketing bizottság tagjának Birkás Szabolcsot jelöli.

MÚSZ-20/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

 A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Média bizottság tagjának Csurka Gergelyt jelöli.

MÚSZ-21/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Orvosi bizottság tagjának Prof. Dr. Merkely Bélát jelöli.

MÚSZ-22/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata:

A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 8 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a FINA Masters bizottság tagjának Kenéz Györgyöt jelöli.