Tartalom
Melléklet

MÚSZ-1/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 12 igen szavazattal nem szavazat és tartózkodás nélkül a sajtóban Szilágyi Liliána és dr. Szilágyi Zoltán ügyében megjelentek vizsgálatára eseti Vizsgáló Bizottságot hoz létre. A Vizsgáló Bizottság elnöke dr. Papp Gábor, tagjai: dr. Ugrin Tamás, dr. Tausz Katalin és Danks Emese.

MÚSZ-2/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 9 igen, 1 nem szavazat, 2 tartózkodás mellett a Kiemelt Edző Programba a jelen határozat mellékletében felsorolt edzőket javasolja.

MÚSZ-3/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 12 igen szavazattal nem szavazat és tartózkodás nélkül az Edző Bizottság elnökének Selmeci Attila mesteredzőt választja.

MÚSZ-4/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 12 igen szavazattal nem szavazat és tartózkodás nélkül a felnőtt válogatott „B” keretet Sebestyén Dalma és Holló Balázs versenyzőkkel kibővíti.

MÚSZ-5/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 12 igen szavazattal nem szavazat és tartózkodás nélkül az ifjúsági válogatott keretet Mészáros Dániel, az EYOF keretet Eszes János Márk és Horváth Ákos versenyzőkkel kibővíti.

MÚSZ-6/2022. sz. elektronikus elnökségi határozata – A Magyar Úszó Szövetség elnöksége 12 igen szavazattal nem szavazat és tartózkodás nélkül a Héraklész Csillag (19-23 évesek) és Héraklész Bajnok (15-18 évesek) tehetséggondozó program kereteit kibővíti azon válogatott kerettag versenyzőkkel (Felnőtt, ifjúsági és EYOF – serdülő), akik megfelelnek a Héraklész program tagsági feltételeinek.