A Magyar Úszó Szövetség informatikai rendszere 27 év után teljesen átalakul. A MÚSZ licensz továbbképző rendszere sem kivétel ez alól. Az új felületünk, megkönnyíti az adminisztrációt a kreditek gyűjtésénél, a konferencia jelentkezéseknél és a MÚSZ licensz kiváltásával kapcsolatosan is. 

 

A továbbképzés előadásiara egy új felületen – https://oktatas.musz.hu/ –  lehet regisztrálni, illetve a későbbiekben ezen az oldalon tudja kiváltani a licenszét is.

Az alábbiakban található egy útmutató, amely bemutatja, hogyan lehet regisztrálni az oktatas.musz.hu weboldalra:

1. Ha már korábban regisztrált az https://online.musz.hu-ra, akkor a belépési adataival is be lehet jelentkezni az https://oktatas.musz.hu -ra.
2. Amennyiben új regisztráló, első lépésként nyissa meg az internetböngészőjét, majd írja be a https://oktatas.musz.hu címet a címsorba, nyomja meg az Enter billentyűt.
3. A weboldal betöltése után keresse meg a „Regisztráció” gombot az oldal alján, majd kattintson rá.
4. A regisztrációs űrlap kitöltése következik. Adja meg a keresztnevét, vezetéknevét, email címét, jelszavát és ismételje meg a jelszót a megfelelő mezőkbe.
5. Az utolsó lépésben kattintson a „Regisztráció” gombra az űrlap alján.
6. Ha a megadott e-mail cím már használatban van a https://oktatas.musz.hu-n, akkor a rendszer erről értesíti Önt, és javasolja, hogy kattintson az „Elfelejtettem a jelszavam” linkre. Ekkor új jelszót lehet kérni.

 

A teljes tájékoztatót itt tudja letölteni:

REGISZTRÁCIÓS ÚTMUTATÓ

Hasonló bejegyzések