A Magyar Úszó Szövetség szervezésében a Tüske uszoda ad otthont február 16-17-én az olimpiai felkészülési versenynek, melynek célja, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson az ötkarikás játékokra készülő sportolóknak.

VERSENYKIÍRÁS ide kattintva elérhető

VÉGLEGES RAJTLISTA ide kattintva elérhető

EREDMÉNYEK ide kattintva elérhetők

A verseny lebonyolítása: Időfutamos lebonyolítás, az utolsó futam a legerősebb. 10 pályás medencében max. 3 futam, azaz a 30 legjobb nevezési idő
alapján. A megengedett létszám feletti nevezések a nevezési kapu zárását követően törlésre kerülnek. A végleges rajtlista február 12-én 12 órától a www.musz.hu oldalon tekinthetők meg.

Nevezés: A hazai rendszerben regisztrált versenyzőknek előnevezéssel a MÚSZ úszásrendszeren keresztül az országos bajnoki rendszer Ifjúsági OB szintidőt teljesítő versenyzők (www.muszuszoranglista.hu) A MÚSZ által leigazolt versenyzők, akik érvényes sportorvosi és versenyzési engedéllyel rendelkeznek. A szintidőket a versenykiírásban az 1. sz. melléklet tartalmazza.

Nevezési időszak: 2021. február 08. 00:00 – február 11. 24:00
A nevezések csak a megadott intervallum alatt törölhetők vagy módosíthatók, helyszíni nevezés, lemondás és módosítás nem lehetséges!
Helyszíni nevezésre mód nincs.
Nevezési díj 2.000,-Ft / fő / rajt, melyet a helyszínen készpénz ellenében kell megfizetni

Helyezések eldöntése: A helyezéseket az időfutamokban elért időeredmények alapján állapítjuk meg. A versenyen egy rajt szabály kerül alkalmazásra
Költségek: A rendezés és a díjazás költségeit a rendező viseli, a részvételi költségeket a csapatok maguk fedezik. Az uszodába a versenyzők és edzőik ingyenesen léphetnek be.

Egyéb: A versenyen a joghatályos MUSZ szabálykönyv előírásai,illetve a FINA előírásai a mérvadóak. Az esemény zártkapus, nézők, kísérők nem léphetnek be. A COVID szabályok betartása végett az uszoda területén a maszk használata kötelező. A verseny kezdetéig minden versenyzőnek és edzőnek a COVID NYILATKOZATOT aláírva le kell adni a versenyirodán. Az uszodában csak papuccsal lehet közlekedni!

Hasonló bejegyzések