2022-es évben folytatódnak a Magyar Úszó Szövetség által meghirdetett úszóoktatói, illetve úszóedzői webkonferenciák, valamint a Magyar Edzők Társaságával (MET) kötött együttműködés keretében kreditpontot szerezhetnek az általunk is meghirdetett MET-MÚSZ konferenciákon. Így növeljük a megszerezhető kreditpontok lehetőségét.

Fontos információ, hogy csak azoknak a MET konferenciáknak tudjuk elfogadni a kreditpontjait, amelyeket a MÚSZ a honlapján is meghirdet. A csak a MET által meghirdetett események látogathatók, de kreditpont nem jár érte. Ez alól kivétel a KEP, GEREVICH, UP edzők.

Akik még nem regisztráltak és szeretnének részt venni a MET-MÚSZ közös konferenciáján, peter.szajer@musz.hu és balazs.zambo@musz.hu e-mail címen tudják jelezni szándékukat.

A MÚSZ által szervezett webkonferenciákra a jelentkezés az előző évekhez hasonlóan google drive formában történik, amit a meghirdetett esemény előtt küldünk ki.

A MET-MÚSZ által szervezett webkonferenciákra a jelentkezés a magyaredzok.hu oldalon a bejelentkezés után a „jelentkezés eseményre” menüpontnál lehetséges.

 

Hasonló bejegyzések