Április 20 és 23 között 2019 után ismét Debrecen ad otthont a Szerencsejáték Zrt. – CXXIV. Úszó Országos Bajnokságnak. A teljes felnőtt magyar válogatott keret, többek között Milák Kristóf, Hosszú Katinka, Kapás Bogi, Szabó Szebasztián, Verrasztó Dávid vagy Jakabos Zsuzsanna mellett, a fiatal tehetségeink is rajthoz állnak a Debreceni Sportuszodában, így aki a helyszínen szeretne szurkolni és a nézőtérről végignézni, ahogy legjobbjaink küzdenek meg egymással a bajnoki címért, na és persze budapesti vb kvalifikációért, azoknak kötelező program a négy napos viadal Debrecenben.

Jegyek:

https://debrecenisportcentrum.jegy.hu/program/szerencsejatek-zrt-cxxiv-orszagos-uszo-bajnoksag-134014?fbclid=IwAR2Kg9qvVZMB2wsa-BDEtHdtnkTSpqw6MoWj8ZsCA-ceICkQmn8rPUOheuc

 

A 17:30-kor kezdődő délutáni döntőket az M4 Sport élőben közvetíti, a 9:00-kor rajtoló délelőtti előfutamokat pedig a MÚSZ YouTube csatornáján lehet élőben követni!

Az eredményeket, a futamonkénti rajtlistákat a MÚSZ új rendszerén, az alábbi linken élőben lehet követni:

https://live.musz.hu/event/program?OnlineEventId=70636972

Fontos! A nevezésekkel kapcsolatban az egyesületek az esetleges adatbázisból adódó hibákat a monika.fazekas@musz.hu -ra tudják küldeni. (utónevezésre nincs lehetőség)!

 


 

CSAPATVEZETŐI TÁJÉKOZTATÓ ide kattintva elérhető

VÉGLEGES RAJTLISTA ide kattintva

EREDMÉNYEK ide kattintva elérhetők

PERCPROGRAM – DÖNTŐK –  ide kattintva elérhető

PROGRAM – ELŐFUTAMOK – ide kattintva elérhető

VERSENYKIÍRÁS ide kattintva elérhető


[3d-flip-book id=”22971″ ][/3d-flip-book]

Hasonló bejegyzések