Úszóink is érintettek a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága támogatásával megvalósuló Bajnokok a bajnokokért elnevezésű jótékonysági aukcióban!

 

Az aukció alatt befolyt összeggel a Wonderflora & CMT Alapítvány fő céljainak megvalósulását támogatjuk. Az alapítvány egy ritka genetikai rendellenességgel, a Charcot-Marie-Tooth-szal élőknek nyújt segítséget. Összegyűjtik és megismertetik a külföldi és a hazai tapasztalatokat, továbbá kapcsolatokat építenek ki a szakemberek és az érintettek között, amelyek a betegség kezelésével kapcsolatos protokollok kialakítását segítik.

A kitűzött célok közé tartozik az I. Nemzetközi Neuromuszkuláris Konferencia megrendezése 2023. tavaszán, amely a CMT-vel, az SMA-val és a DMD-vel foglalkozó szakemberek edukációját, valamint az érintett családok tájékoztatását segítené elő, nemzetközi és hazai egészségügyi szakemberek bevonásával. A konferencia fő témái: diagnosztika, terápiás lehetőségek, rehabilitáció, ortopédiai ellátás.

További célkitűzés, hogy az Alapítvány létrehozója, Drávucz Rita világbajnok és Európa-bajnok vízilabdázó kislányának, Flórának az állapotát javítsák és fejlesszék, akit CMT-vel diagnosztizáltak az orvosok. Rita kislányának egy nagyon komplex, Magyarországon nem elérhető rekonstrukciós ortopédiai műtétre van szüksége ahhoz, hogy erősen deformált lábai ismét megfelelő helyzetbe kerüljenek, és fájdalom nélkül, önállóan tudjon sétálni. A licittel a műtét mielőbbi megvalósítását is segítik.

 

Az alábbi linkeken lehet licitálni:

https://bajnokokabajnokokert.hu/termek/illes-fanni-uszosapka/ 

 

https://bajnokokabajnokokert.hu/termek/jakabos-zsuzsanna-sapka/ 

 

https://bajnokokabajnokokert.hu/termek/kapas-boglarka-sapka-polo-foto/

Hasonló bejegyzések