A 2022-es évben folytatódnak a Magyar Úszó Szövetség által meghirdetett úszóoktatói, illetve úszóedzői webkonferenciák. A Magyar Úszó Szövetség szervezésében a következő webkonferenciára március  25 és 27 között kerül sor.

A webkonferencia címe: Magyar úszóoktatók külföldi tapasztalatai

Jelentkezés módja: kizárólag az alábbi linken, a regisztrációs űrlap kitöltésével lehet lehet jelentkezni, amelyet a “küldés” gombbal tud véglegesíteni!

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP ide kattintva elérhető

Megszerezhető kreditpont: 10. (amely a résztvevőknek a konferencia után emailben kiküldött online teszt sikeres kitöltését követően kerül jóváírásra, valamint, ha a részvételi díj átutalásra került – amennyiben a résztvevőnek díjfizetési kötelezettsége van)

Részvételi díj: külsősöknek 10.000 Ft/fő, MÚSZ tagszervezeten belülieknek INGYENES!

Jelentkezési határidő: 2022. március  23. 12:00 óra
A jelentkezés lezárása, azaz március 23. után a rendszer összesíti a jelentkezéseket. A sikeres regisztrációról és a további információkról a jelentkezési határidő végén, azaz március 23 délután küldünk majd visszaigazoló emailt – FELHÍVJUK FIGYELMÜKET, HA NEM KAPTÁK MEG ÜZENETET, MINDEN ESETBEN ELLENŐRIZZÉK A SPAM/LEVÉLSZEMÉT MAPPÁT, ILLETVE GMAIL-ES LEVELEZŐRENDSZER ESETÉBEN A PROMÓCIÓK FÜLET!

Konferencia időpontja: 2022.március 25-27. (március 25-én küldjük ki a konferencia videóanyagát linken, az online regisztrációkor megadott email címre, a videóanyag a link birtokában bármikor visszanézhető, tehát nem élő – NAGYON FONTOS, HOGY A RÉSZTVEVŐK A REGISZTRÁCIÓKOR HELYESEN ADJÁK MEG SAJÁT EMAIL CÍMÜKET, VALAMINT, HOGY EGY EMAIL CÍMHEZ EGY JELENTKEZŐ LEGYEN BEREGISZTRÁVLVA – KÉRJÜK, ERRE FOKOZOTTAN FIGYELJENEK ODA!

Fizetés: A fizetés banki előre utalással történik, melyhez a számlát legkésőbb március 24-ig megküldjük az online regisztrációkor megadott email címre (és az ott megadott számlázási adatok szerint), az eredeti példányt pedig kipostázzuk.

Fizetési határidő: március 30.

Tesztírás: március 28-30 (online tesztet küldünk a résztvevőknek a regisztrációkor megadott email címre, FONTOS, HOGY UGYANAZT AZ EMAIL CÍMET ADJÁK MEG A TESZTÍRÁSKOR, MINT AMIT AZ ONLINE REGISZTRÁCIÓKOR MEGADTAK)

 


 

A 2022/2 MÚSZ ORSZÁGOS ÚSZÓOKTATÓI WEBKONFERENCIA PROGRAM TERVEZETE ide kattintva elérhető

2022 I. FÉLÉV WEBKONFERENCIA TERVEZET ide kattintva elérhető

Hasonló bejegyzések